ukradene bebe

1. Dobra stvar u svemu ovome je što su se MSM prenapregli da sakriju sve i jednu zaveru prostim psihološkim metodama tipa "proverili smo za vas da se vi ne daj bože ne bi bacili u sopstveno istraživanje" tako da ako kritički razmišljate onda fact check može da vam posluži da potvrdite svoje sumnje tako što ćete obrnuti tvrdnju
    https://www.snopes.com/fact-check/senomyx-flavor-additive/

2. idi bre u kurac, prestani vise da mesas tvoje iluzije i nesto sto se stvarno desava.

3. inace ovo

veruje u najretardiraniju teoriju zavere ali ne veruje državi IQ > veruje državi IQ

je vise ovako

veruje u najretardiraniju teoriju zavere ali ne veruje državi IQ = veruje državi IQ

4. Kad kažem država mislim na oficijelni narativ tako da ipak onaj koji ne veruje u oficijelni narativ ima više mozga, doduše nije neophodno u velikoj intelektualnoj prednosti slažem se

5. Trifors istraživanje = gugla do rezultata koji mu se uklapa u pričyyy

6. Ne znam Celte, bukvalno u klipu gore (namerno ti neću reći koji) imaš kako su izneli bebu iz Rusije i kako otpr. ide procedura. Da, udješ u zemlju bez bebe i izadješ sa njom legalno ko čovek, sedneš u avion i vratiš se kući. Problem je u tome što se tebi živo jebe da uopšte otvoriš bilo koji klip, i peglaš jednu istu mantru koja nije ništa drugo do prvi princip samoodbrane - nije to baš tako (drugi je - dobro jeste, ali šta ja tu mogu da učinim). Jbt šta misliš odakle pedofilima sva ta deca koju zlostavljaju? Naravno da će tvoj zdravi, civilizovani mozak naučen na proevropske vrednosti verovati kako ta deca završavaju u nekim toplim, velelepnim domovima po Norveškoj i Nemačkoj, u naručju neke sirote žene kojoj Bog nije dao mogućnost da bude majka - pa eto dobro, nije u redu, ali bar će tom detetu biti lepo tamo...

7. Kako je ova tema legla ovim mentalno poremecenim zaverivacima.

8. Španci koji su skontali da je za 60 godina ukradeno preko 300.000 beba (!) su takodje skontali da je više od 30.000 tih beba pripadalo političkim neistomišljenicima generala franka, te su stoga izabrana za trgovinu. Ne vidim zašto se tito ne bi služio istim metodama. Kome ćeš ti da se obratiš u slučaju da posumnjaš na kradju deteta? Kada jebena institucija u koju čovek ima najviše poverenja izadje i kaže da je dete preminulo, daju nekakav dokument sa pečatom, postoji procedura po kojoj se beba ne pokazuje majci kako se ova ne bi istraumirala jer treba i posle da radja itd. Šta ćeš, da pošalješ tim žandarmerije da češlja po porodilištu? Da otmeš neka strogo poverljiva dokumenta koja se čuvaju po sefovima? Gde ćeš da nadješ bebu? Mislim jebote čoveče, ako postoji sistem koji se decenijama bavi tim, moraš pomisliti na mogućnost da su već prepuni para, da su u jednoj jebenoj Srbiji u kojoj apsolutno ništa ne funkcioniše kako treba pustili pipke gde god je trebalo, i da su spremni da se odbrane na ma koji način, makar platili čoveka da te sačeka u mraku pred kućom i polomi ti kičmu ako treba. Jer jbg, ako si spreman da kradeš bebe i prodaješ ih spreman si i na ovo, pogotovo jer pomisao na doživotni zatvor ne deluje primamljivo.

9. Predlažem bratu houltu9l da, idući put kada se pojave ljudi koji tvrde kako su im bebe ukradene iz porodilišta, izadje pred njih i kaže im da su mentalno poremećeni zaverenici i da manje gledaju jutjub i Lučića.

10. Stani pred ovog čoveka i reci mu da je mentalno poremećeni zaverenik. Govedo. https://www.youtube.com/watch?v=Rt4a9ie5MGk&t=1s&ab_channel=Channel4News

11. prirucnik kako se usrati u temu lolo

elem, da odgovirm keltu na post od prije par strana, ni ja bas ne kapiram kako to uspjeva sa papirologijom, kad se pojavis sa djetetom iz cista mira. ima neka prica u Vrnjackoj Banji valjda neka djevojka krenula da vadi papire i skontala da ne postoji nigdje upisana. cura duh.
    ovo sto je Mujo pricao o nekom Njemcu valjda, isto sam gledao, msm pitanje je koliko je sve to tacno, ali opet mnogo vjerovatnije od kupovine beba koje se melju i stavljaju u vakcine i slicno.
    cak i te ritualne stvari koje se pominju ne mogu da pojmim nikako, ali boga pitaj.

a sto se logistike tice, bukvalno ti je dovoljno da u bolnici imas sestru i doktora koji rade to. nek se poklope u smjeni zajedno i beba ce da nestane, bice upisana kao mrtva i cao. papire srede ocas posla, a u Kraljevu valjda u podrumu imaju zamrzivac fazon sa gomilom mrtvih beba, pa kad neko bas ono zapinje da vidi oni mu pokazu neku zamrznutu.

ali svakako da je sam vrh drzave umjesan, sam si rekao da je sistem nasledjen od komunistickog, tako da se i sad radi isto ko i tad.
    neki lik je imao intervju kaze uspije da iscima da se sprovede unutrasnja istraga o slucaju njegove bebe, kad oni namjeste da isti fazon doktor za kog sumnja da mu je ukro bebu, vodi istragu lolo
    cirkus.

12. a s ozbzirom na to koliko prica ima, kontam da svako porodiliste u srbiji ima ekipu za to.

13. Melkijades
    Španci koji su skontali da je za 60 godina ukradeno preko 300.000 beba (!) su takodje skontali da je više od 30.000 tih beba pripadalo političkim neistomišljenicima generala franka, te su stoga izabrana za trgovinu. Ne vidim zašto se tito ne bi služio istim metodama. Kome ćeš ti da se obratiš u slučaju da posumnjaš na kradju deteta? Kada jebena institucija u koju čovek ima najviše poverenja izadje i kaže da je dete preminulo, daju nekakav dokument sa pečatom, postoji procedura po kojoj se beba ne pokazuje majci kako se ova ne bi istraumirala jer treba i posle da radja itd. Šta ćeš, da pošalješ tim žandarmerije da češlja po porodilištu? Da otmeš neka strogo poverljiva dokumenta koja se čuvaju po sefovima? Gde ćeš da nadješ bebu? Mislim jebote čoveče, ako postoji sistem koji se decenijama bavi tim, moraš pomisliti na mogućnost da su već prepuni para, da su u jednoj jebenoj Srbiji u kojoj apsolutno ništa ne funkcioniše kako treba pustili pipke gde god je trebalo, i da su spremni da se odbrane na ma koji način, makar platili čoveka da te sačeka u mraku pred kućom i polomi ti kičmu ako treba. Jer jbg, ako si spreman da kradeš bebe i prodaješ ih spreman si i na ovo, pogotovo jer pomisao na doživotni zatvor ne deluje primamljivo.

cak i pored dobro razradjenog sistema, ljudi se bore, kopaju i sami nalaze dokumenta i dokaze, zamisli sta bi se uradilo kada bi postojala stvarna, jaka institucija koja bi istrazila sve to.

14. Ovi Španci imaju gomilu dokumenata, spiskova, fotografija, potpisi doktora se poklapaju sa potpisima na dokumentima...Izašli u medije, izbio "nezapamćeni skandal", i svejedno mogu da se jebu. Dobili su do sada mislim samo jedan slučaj. Jer zamisli za 60 godina (od tridesetih do devedesetih) ko je sve bio umešan u to, na kakvim pozicijama je masa tih ljudi i koliko novca je ta trgovina donela - sve ide jako sporo i aljkavo, i ako nekoga osude to budu ljudi koji su već odavno mrtvi, ili ovi koji baš ne mogu da se operu. Kao u slučaju ovog Belgijanca koji je kidnapovao decu i prosledjivao ih ko zna kome - svima je bilo jasno da je tu uključena masa ljudi, i to najuglednijih. Postojali su jaki dokazi koji ukazuju na to, ljudi koji su vodili istragu dobili su direktno naredjenje da je obustave, smenjeni su, postavljen je novi tim koji je žrtve pedofilije počeo da naziva prevarantima i ostalo. Čak su se ih i provladini mediji, tipa belgijski kurir, pink i informer, potrudili da od njih naprave devijantnu decu željnu pažnje (iako je već ne znam koliko dece nadjeno mrtvo itd). Jedan čovek završio u zatvoru, dvadesetak ljudi povezanih sa istragom, potencijalni svedoci - nastradalo na vrlo čudne načine, i na tome se sve završilo. Imaš tamo gore dok. pa pogledaj, ali uznemirujuć je zaista.

15. mnogo vjerovatnije od kupovine beba koje se melju i stavljaju u vakcine i slicno

Naravno da niko ne kupuje bebe da ih melje i ubacuje u vakcine lol, to je neko bacio skec, Triforce je vjerovatno mislio na to sto se fetalne celije koriste inace u razvoju vakcina, ali to nema veze sa rodjenim bebama niti sa kradjom istih.

That all being said, ne treba odbaciti ni ideju da dio te djece zavrsi u nekim poremecenim grupama. Svi znamo za slucajeve pedofila u elitnim krugovima (u praksi ih je vjerovatno jos 234235x vise), a neko ko ima njihove resurse i veze bi mogao dosta lakse da obezbedi sebi pristup djeci, nego tamo neki svabo (koji ustvari i nije svabo) sa nekom svojom crkavicom.

16. Inace znam uzivo covjeka koga su (vjerovatno) pokusali uhvatiti na tako neku foru, kad je dobio cerku, jos devedesetih. Zaboravio sam detalje, al uglavnom slozili pricu isto "bolesna je, mozda nece prezivjeti, ne moze da je vidis, sve cemo mi srediti" itd, samo su dosta brzo i debilno umuljali to, da je ovome bilo jasno da nesto ne stima, i onako u strahu, na silu se probio pored svih u drugu prostoriju i oteo je bukvalno iz bolnice, odnio sa sobom, poslije i drugim doktorima na preglede, i sve u redu bilo. Zdrava bila, normalno rasla, danas ima blizu 30 god, nista joj ne fali.

17. Ovo što Mujo kaže, okačiću link project Veritasa što su snimali Planned Parenthood visoke funkcionere kako ladno pričaju o tome koji organi su najtraženiji i kakva im je procedura i saradnja sa laboratorijama

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.