ukradene bebe

1. Ovo sto sam ja napisao i onako nije teorija zavjere, zna se odavno da se takve celije koriste

https://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_fetal_tissue_in_vaccine_development

A Planned Parenthood su svakako govna, osnivacica im se druzila i sa nacistima i sa KKK, dijelili gomilu uvjerenja

2. veruje u najretardiraniju teoriju zavere ali ne veruje državi IQ > veruje državi IQ

Ne bas, mada varira - nisu sve teorije zavere iste i nisu sve drzave iste.

3. Jedno pitanje za oupenmajndede - da li je priča kako katolički kardinali i sveštenstvo seksualno zlostavljaju decu već decenijama (vrv vekovima) teorija zavere?

4. ма јесте сиг нису они ни моћни нешто као што се прича...

5. pa ako smatras da su oni odreda svi takvi i da im je to glavna svrha, onda da, to je samo teorija zavjere.
    naravno da se desava, desava se i kod nas samo dosta redje, ali to ne znaci da papa orkestrira citavim tim pedo prstenom od vatikana do meksiko sitija.
    bolesnih glava svuda.

ne treba odbaciti ni ideju da dio te djece zavrsi u nekim poremecenim grupama. Svi znamo za slucajeve pedofila u elitnim krugovima (u praksi ih je vjerovatno jos 234235x vise), a neko ko ima njihove resurse i veze bi mogao dosta lakse da obezbedi sebi pristup djeci, nego tamo neki svabo (koji ustvari i nije svabo) sa nekom svojom crkavicom.

ne odbacujem ja tu ideju, ali sam vise sklon tome da povjerujem da ti organizovani kradljivci beba to rade iskljucivo zbog novca, e sad, osim sterilnih burzuja koji zele customized djetence na brzinu, sigurno da ima i bolesnika i sektasa i cega god koji isto tako dodju i ponude pare.
    ne znam dal sam se dobro izrazio, ne mislim da kradju organizuju direktno ti mracni kultovi, vec da su oni samo jedna od musterija, ako moze tako da se kaze.

6. Ne bih ulazio u to da li je teorija zavere ali bih uputio na činjenicu da je dosta kardinala i visokih crkvenjaka u Vatikanu kao i onih povezanih sa Vatikanom uhapšeno pod optužbama za seksualno zlostavljanje i pedofiliju...

7. Ja sam poceo melkyjeve postove da citam samo ako zauzimaju do polovine ekrana na fonu, a cak i tu cesto odustanem. Bolno koliko lik smara

Triforce je mnogo zanimljiviji samo me smara da otvaram screenshotove kad okaci 20 u jednoj poruci

8. Naveo sam sveštenstvo kao primer - do pre 20 godina, kada bi neko uperio prstom u katoličku crkvu i optužio ih za ovo ili ono, bivao je smatran za ravnozemljaša, dejanlučića i teoretičara zavere željnog pažnje. No pošto je mejnstrim ove tvrdnje prihvatio kao istinite, ljudi koji su ove optuživali za umobolnike željne pažnje - prihvatili su njihove navode kao činjenicu, i uzdigli ih na presto lučonoša u borbi za oslobodjenje čovečanstva od stega ostataka mračnog srednjeg veka.

Moram da pomenem Gambija kao izvanredan primer da svako pravilo podleže izuzecima; naime, normalan čovek od goveda pravi kobasice, samo je njegovom ocu pošlo za rukom da koristeći se kobasicom napravi govedo :)

9. I Naveo sam sveštenstvo kao primer - do pre 20 godina, kada bi neko uperio prstom u katoličku crkvu i optužio ih za ovo ili ono, bivao je smatran za ravnozemljaša, dejanlučića i teoretičara zavere željnog pažnje.

Sto ne znaci da vase teorije nisu glupe.

10. A i nisu smatrani ravnozemljasima nego vise je bilo ,,kako se usudjujete da napadate katolicku crkvu,,

11. Nemam problem s teorijama zavere zato što dolaze od dokonih glupih paćenika, imam problem jer su nekreativne i lenje, što ne bi smelo da me iznenadjuje s obzirom na izvor.

To oslanjanje na opšte mesto, taj izostanak iole kompleksnije zamisli je ono što deli legitimnu (moguću) zaveru od fantazije besposlenih pičaka sa 4čana, propalih bolida i socijalnih neadekvata.

Dakle:
    - Jevreji (ta priča je pukla pre 80 godina, a stara je koliko i biblija, dajte nešto novo ljubim vas.)
    - Rotšildi Rokfeleri i ostale poznate porodice koje su akumulirale kapital krajem 19/početkom 20.tog veka i sada beru plodove (tipična sirotinjska robinhud zavist, imaju mnogo para mora da je po sredi neka perverzija, kako to da je njegov pradeda trgovao ugljem dok je moj brisao dupe opancima pa ne ide to tako oni mora da jedu dečje pankrease za branč, u tome je tajna)
    - Opskurne grupe uticajnih ljudi tipa Bildberg ili Trilaterala (da, sasvim je izvesno da će se elite udruživati zarad obnavljanja i održavanje svoje moći, ista su pravila igre i u mesnoj zajednici Boleč, i sasvim je izvesno da su to ljudi koji kroje sudbine milionima. Pa ipak sve ovo =\= piju krv bebama.)
    - Soroš (90% zavera pominje ovog lika, šta im je bogu zgrešio ne znam, al znam da su isuviše lenji da prelistaju forbs i pronadju bolju metu - momci, odavno je postalo neuverljivo)
    - Iživljavanje nad nejači (trgovina bebama, satanski rituali, kanibalizam, teme koje pogadjaju naravno jer teorija ne bi zaživela ukoliko bi cilj udruživanja OPAKIH MOĆNIKA bio monopolizacija tržišta poludisperzije)
    - Čipovanje / praćenje / trovkanje vakcinama (da budem iskren tek od skoro mi je jasno zašto umesto vakcina nisu izabrali flaširanu vodu, brufen, cigarete, kurtone ili koks, znači nešto što svi jednako koristimo i čemu težimo; ali ipak vakcine su vanredno univerzalna stvar, jedan od stubova vremena u kom živimo nezavisno od kulture + administracija istih je relativno neprijatna i sadržaj je laicima relativno opskuran = idealno tle za slobodnu zamisao, besomučno teoretisanje i ispiranje mozgova koji bi ionako bolje funkcionisali na asfaltu nego u lobanji.)

Teorije zavere su sirotinjska spika par ekselans, i upućuju na nedostatak unutarnjih resursa za izranjanje iz lične kace govana koja nam je rodjenjem i karakterom dodeljena. Dakle, trajforse, mujo, melki, ako već dokoličarite, imajte bar ukusa i dostojanstva

12. A bez cvrstih dokaza nije se ni pisalo o tome(o zlostavljanju dece u katolickoj crkvi)

13. Izmislite nešto svoje nešto zabavno masno onako, začinjeno, a ne jebeni američki qanon

14. nije da se ne slazem sa tobom, presretacu, ali realno imanje para, gomile para kontam da u jednom trenutku dosadi i da im gomilanje love ne znaci vise nista, pa krenu u neke bahanalije, perverzije i izivljavanje, nije skroz nemoguce.

15. Presretacev post mi je pomogao da cijenim gambija vise.

Samo mislim da postoje i kraci nacini da se napise "nisam nikad vidio vise od 500 evra odjednom"

16. Jebač Presretač me neodoljivo podseća na te JIDF agente danas ih je toliko lako prepoznati jer baš upinju sa tim shillovanjem i uvek uvek ukazuju na sve te stavke koje je naveo, fali mu samo da nas optuži za antisemitizam. Iskreno brt neću ni da se trudim ovde da pišem koliko nisi u pravu što se tiče osam bankarskih familija to smo prežvakali na QAnon temi odavno...
    Ko ti je taj čika na slici Presretač? Deluje malo MUH JEWWW xD

17. Reci ispostavi se presretač stvarno jevrej, koji bi to plot twist bio pa ušli bi u istoriju srpskog interneta

18. Ako je homeini jevrej onda sam ja mojsije, prijatelju

19. Au jbt sad sam proguglao, sve je jasno imamo još gori slučaj

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.