Braća Ukrajinci i Hrvati namestili meč tako da Italijani budu četvrti. Nadam se da ćemo i mi namerno izgubiti od Poljaka večeras pa da se Hrvatima poseremo u računicu, tj. da idemo na njih u osmini finala.
Jes da ću teško da gledam taj meč, ali ako...
Kako god- idemo na zajebanu ekipu u 1/8, i još zajebaniju u 1/4 ako prodjemo. Sto je i ocekivano, budući da nam je grupa bila najlakša. Što ja volim reći, pavlaka.
Vido sam u zadnji napad onaj ukrainski crnjo gleda ka klupi i kao da pita kolka nam razlika treba, a ujke su ih pustile da se ušetaju za ta poslednja dva poena. Klasično kvislinško ponašanje, otrešćemo ih ko slince u osmini svakako.
Ali vi odmah oftopikujete. To ste vi.
alo bre, ko oftopikuje na f1?
Pa vidio bi kad bi neka žena komentarisala. Ili bombaš.
A pratim temu od početka skoro.
EDIT: Nego da ne nastavljam oftopik.
Zap bi svaku. Can't argue with that.
a, jeste u pravu si.
nemoj onda.
thumbs up
Cardi b - up
https://www.facebook.com/watch?v=365011512512401
Ako neko gleda podcast sa lukom i kuzmom, ao kako su pobenavili oko doncica i ko je u pravu ko deca
Braća Ukrajinci i Hrvati namestili meč tako da Italijani budu četvrti. Nadam se da ćemo i mi namerno izgubiti od Poljaka večeras pa da se Hrvatima poseremo u računicu, tj. da idemo na njih u osmini finala.
Jes da ću teško da gledam taj meč, ali ako...
Na hrvate ne mozemo nikako. Ako pobedimo poljsku- italija. Ako ne- ukrajina.
Ako pobedimo poljsku qf- francuska
Ako ne- vrv španija ili litva, koji će imati dan odmora više.
Al identicnu racunicu ima i poljska, sto bi oni isli na lude Italijane na lovorikama lažne pobede protiv Jokića i ekipe.
S druge strane, mi nikad nismo kalkulisali, nisam pobornik tog poštenja, al jbg
Bice vrlo vrlo vrlo sumnjiva tekma, vise mislim s poljske strane, nece da zapinju ni oni ni mi.
Nisam pametan, u ovakvim situacijama mozes i da se preračunaš, a ako si pošteni tupko isto mož ga najebeš.
Bice kako bude
Možemo na ujke ako žabari izgube nekako od britanaca a mi od poljaka
valjda
Nesto sam lose izracunao
I wiki članak eurobasketa je očigledno loše izračunao, oni već stavili kao da je plasman grupe C rešen. A nije rešen.
Ako izgubimo od Poljske, idemo na ujke, oni su treći u grupi ako, normalno, Italija dobije Engleze.
A ako Poljaci izgube, oni su treći ili čak četvrti , nikako drugi.
Kako god- idemo na zajebanu ekipu u 1/8, i još zajebaniju u 1/4 ako prodjemo. Sto je i ocekivano, budući da nam je grupa bila najlakša. Što ja volim reći, pavlaka.
Poenta je da su ujke i ukrajinci muljali. Mada, muljali su uvek i Španci pa na kraju i osvajali.
Vido sam u zadnji napad onaj ukrainski crnjo gleda ka klupi i kao da pita kolka nam razlika treba, a ujke su ih pustile da se ušetaju za ta poslednja dva poena. Klasično kvislinško ponašanje, otrešćemo ih ko slince u osmini svakako.