EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Има СК Чешка-Израел.... Двојка или тројка ваљда....

2. Pa ima kad nisi krezuba sirotinja

3. Česi vode 16 razlike. Izgleda da će Poljacima biti u interesu da izgube od nas, tj. da idu na ukrajinu a ne na Italiju.

4. Saće neki load management za konjušara i Vasiliosa da padne

5. Фале Пољацима Гортат и Лампе неки да им се не своди пола тима на прву петорку Зијелоне Горе....

6. Previše kalkulišete za reprezentaciju koju svi vide u polufinalu, kao da ste se usrali iz nekog razloga

7. Ide neki signature Davidovac quadruple double 5x5 20p/20sk

8. Breme glavnog favorita bilo kog turnira nikako ne leži bilo kojoj reprezentaciji sa ovih prostora, zato instinktivno bežim od toga kao đavo od krsta mada po do sada pokazanom objektivno to i jesmo.

9. Plidu pa pouceni iskustvom smo u najmanju ruku obazrivi

10. El ovo Đanis nešto ujebo kolena? To nam je možda jedina šansa, katastrofalne povrede glavnih igrača ostalih reprezentacija.

11. Zamisli da si vlasnik milwokija i da je neka ne daj bože ozbiljnija povreda koju je zaradio protiv jebene estonije, pa nuklearka na kamenofilovu kuću direkt odma

12. Nismo obazrivi, plidu, kao sto kaze moj veliki prijatelj i brat bohor, no smo se usrali ko grlice. Bar mi navijači, ne znam šta je u glavi igračima

13. djanis: igra protiv estonije, neki kamenofil ga bije po kolenima
    djanisovo osiguranje: https://c.tenor.com/sG58s82gxywAAAAM/sweats.gif

14. sinu tisućljetne kulture

15. To je razlika između naše i vaše reprezentacije. Zato vam ide bolje u svakom slučaju.

Mi pobjedimo jednom Sloveniju :

https://www.faktor.ba/vijest/halilovic-ko-su-svjetski-prvaci-mozemo-i-njih-dobiti-svi-nas-moraju-postovati/174181

Srbija pobjedi svaku:

Srbi: Ako ovako budemo igrali, nema mi čemu da se nadamo.

16. Ahahah plidu, lepo si srocio. Nisam verovao da ce jedan decko od 26 godina koji vrv nema neko jako formalno obrazovanje i druga interesovanja osim konja da nas inkapsulira u jednoj jedinoj recenici: "mi ne volimo sport, volimo da pobedjujemo"

17. Što igramo sve tekme od 21h ukurac.

I ne brinite, tradicionalno ja otvaram ove teme za basket godinama, uvek donesem medalju.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.