EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Cave kalkulišu što reče Celt bratina.

2. Iako sam neko ko bi i kalkulisao i doveo crnca i poslao picu sa salmonelom Džordanu, sve samo da se pobedi... slažem se sa konstatacijom da je za nas najbolje da ništa ne kalkulišemo, jer nam to nije u genetskom kod a i nesmo školovali za to

3. A i vidiš, statistika nas uči da kalkulanti retko do nikad ne uzmu zlato. A nas samo zlato zanima tako da...

4. jer nam to nije u genetskom kod a i nesmo školovali za to

Eto sve smo dogovorili, nek javi neko Pešiću da izvede najjači tim.

5. More i srebro ne bi bilo loše, ali realan domet je četvrtfinale i raskantavanje od strane neke crnačke francuske.

6. Evo kierkegardovog benda na rts 2 na poluvremenu

7. Koji je on šta svira

8. Па играли су Шпанци чисто па су дували курац, а муљали смо и ми 2014. и 2016. па смо узели што смо највише реално могли....

Muljanja Španije: 2013, gde su namerno izgubili od Italije da bi išli na nas, nas dobili, al u polufinalu ih izbacila Francuska.

Више им је одговарало на нас да иду него на Украјину/Финску, ко ли је тад још био ту, и да иду на Французе, једину егал екипу њима тада, у полуфиналу него на Литванију (које смо и ми добили одмах први меч) или Хрватску?

9. Vrv gitaru, vidim da je pre 5 godina imao post na temi Gitaristi da je kupio elektricnu.

Jbt, cime se ja bavim

Doduse imam brutalne stalkerske sposobnosti, koga sam sve uspeo da nadjem...

10. Французи су тад измуљали па су узели злато, бољи је овај систем него десет групних фаза јебених, нема толико тог једења гована....

11. Npr provalio sam da mi je jedna komšika cam-girl, jer bukv izlazi samo do teretane, nema je na mrezama, bomba picka, a uvek spustene roletne a vidi se svetlo.

12. Mi nismo muljali 14, jednostavno smo bili bulja. 16 smo mozda i muljali nisam siguran 1000%.

13. Pa nema link, to je vise working theory, al naci cu je na neki chaturbate sig

14. Evo nadjoh i kierka na instagram lolo al necu da ga doxujem bedara mi

15. Ма муљали смо и '14, од пораза од Француске је било да се избегне Америка, јбг, нисмо случајно одједном постали екипа која изгуби од Бразила па их онда покида 30 разлике и њих и Грке, а и против Француза је било 15ак разлике кад их је Батум почео вадити....

16. Ал' нема на европском шта да се муља, није нико изразити фаворит неки, има неколико подједнаких екипа, изненађујуће много НБА играча се одазвало будући да је европско скроз изгубило било какав значај....

17. Zašto koje pičke materine nacionalni servis prenosi ovu ultra bitnu i ujednačenu utakmicu koja ima opasan uticaj na plasman ekipa umesto češka izrael mene to brine jutros

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.