EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Zapato umračio si u dupe ti ga umočim

2. Promenio sam kanal. Dosta od mene.

3. Ne mase trojke jbt, nasi panice

4. Zapata cuvaj me se kolac ti je spremljen

5. gotovi smo ispadamo

6. хезно
    predviđanje evrobasketa svi glume enbiej i bacaju svom najpoznatijem igraču da diže trojku s centra, gubimo od nekog userka kog krene šut u četvrtfinalu

pre 8 dana

7. Jedini pobednik je Zapata.

8. Samo vi srbi furajte taj neki svoj stil, timska košarka pik en rol idemo na centra guraj pod koš akcije akcije samo akcije. Dok ne skontate da se košarka svodi na trojku pušićete kurčeve Spisuu i Polonari jebo li vas mvp konjušarski posred čmarine.

9. Zapata cuvaj me se kolac ti je spremljen

I колац takodje

10. Avvi baci neku anatemu na žabare
    A posle na zapatu

11. Ala ste se ukenjali ko grlice :D Dobijamo, ne brinem.

12. Више среће други пут

13. Izvinite što sam vam dao nadu da ćemo dogurati do četvrtfinala. Nije mi bila namera, zaista

14. Čiča Morada
    nadelio se lažnih nada

15. Samo vi srbi

pocelo ogradjivanje od repke XD

16. Sta vam je ovo nije gotovo goat preuzima sad stvar u svoje ruke

17. Kolko smo se radovali, tuga je veća.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.