Imena koja vas iritiraju

1. Ma daj. Ajde otkači se od mene kad ti već smetam i kraj.

2. Ne trosi svoje dragoceno vreme na ovu raspalu kantu, idi, uzivaj u svom zivotu

3. Ovaj sajt ima dušu Avvl, žao mi je ako nisi uspjela da je pronađeš i prepoznaš.

4. Imao je, vise nema, gotovo je, ovo je odjavna spica, vukajlija je otpevana pesma, bacena pelena, prosli voz, nema vise, kraj.

5. Žao mi što je sajt postao takav. Povukla sam se iz života, ali trudim se da kolekcioniram trenutke koji me nadahnjuju i revitalizuju me. Pisanje je bilo moja najveća strast i moj najveći san. I, jeste tužno što je ovaj sajt užasno nazadovao.
    Hvala što si mi rekao nešto pozitivno. Desko :D

6. Оживеће кад падне жвалави уставокршитељ. Не сме казан да врати постере и реакције.

7. Jedva čekam tvoje pisanije ovde, draga avvl :)

8. Hvala. Ali videćemo. Nemam inspiracije. Trenutno ne.

9. Ne znam da li si primjetila ali Melkijades, autor čije tekstove simpatišeš, prisutan je na sajtu a on se jako dobro razumije u sve pa bi mogao da pruži neku analizu tvog stanja i ponudi rešenje

10. Nemoj samo opet da pomesas njega i maestra, to je ovaj sa telom evnuha a ne ovaj sa..kontas

11. Nisam primetila, osim ako nije promenio nik.
    Kako god moje stanje je nepromenljivo. I takvo kakvo je sada ostaće zauvek. Nije ni važno. Ovde sam došla sa sasvim drugom namerom.

12. Ispade da sam došla da izlažem svoj privatni život pun patetike. Gadim se sama sebi...

13. Ma na najbolje mesto si se vratila da podeliš intimu nema šta

14. Ni sidu ne bih podelio ovde

15. Šta će žena sama u kafani pitaju se svi

16. Imam ja svoj kurac i svog supruga, i nikad mu nije pun ... zato je srećan čovek u braku a ne kao većina ... A vi ... drkajte jbg... dešnjaru je Firer obožavo.
    pre 3 godine

Nažalost partner mi nije bio muškarac nego svinja.

Tvoja Avvl drka svinjama

17. Три и по године се у оквиру свог посла између осталог бавим анализом и предвиђањем медијских спинова и реметилачких фактора и 90% сам сигуран да је госпођу послао Кајзен како би дигао метрику сајта и продао банере Жилету или Рексони

18. Најбоље је онда да нам госпођа услика пичку, да докаже да су јој намере чисте

19. Ako joj je pička čista kao namere, biće predivno

20. Već smo imali Tomu Smora, higijenu nam dajte

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.