Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nekad je postojalo i bilo je korisno
Najvise su ga odavde znali. Nije za poredjenje. Roditeljska kuća.
Srao sam ja plido u startu jer iskreno ne podnosim te atenšn horove fejk samoubice, ali kad je neko napisao kakvo mu je sranje u ličnom životu prestao sam da serem. Ne žalim što sam ovo prvo pričao uopšte, u međuvremenu su isplivali novi podaci koji su mi promenili volju za serendanjem. Boli me lično kurac da li su ti podaci tačni ili ne.
Da li su vukajlijasi predstavljali druge vukajlijase svojim roditeljima
Ne pricam ti o tome.
Nego da se ispreplitalo poznanstvo ignorisanje i kenjaza
Ovo mi je drug onaj sto sam ti pricao sa vukajlije
Ajde da overim
Bergase, sipu racku
Pusi ga bergase
Elem moderacija je sranje i ne treba nam. Bila je potrebna kad je ovde bilo pun kurac ljudi, a od toga 97% debila koji ne pripadaju, da bi forum bio koliko toliko normalno mesto. A za okupljanja isto gresis caro, evo ja sam bio po tim masovnim okupljanjima, sa nekim sam ostao u kontaktu jos uvek i koliko ja znam niko od tih ljudi nije ovde jeo kurac npr za frenkija. Nego su ucestvovali u akcijama tipa kad je nekome zena imala rak. Ovakvo jedenje govana sto je bilo ovde se ne bi desilo da su ljudi koji su sada na sajtu poznavali npr frenkija. Jer je mnogo lakse tupiti o nekome ko je samo tamo neko levi sa neta koji plus ima krindzi yt kanal
apropo slobode govora na vukajliji, slazem se da ne treba cenzurisati sta mozes da kazes, al zato treba cenzurisati koliko mozes da kazes, nista gore nego kad vidim po 70 stratimirovih komentara na svakoj temi ili postove od po 180 redova
nekad i sam preteram, doduse
Хахах ал стварно је успостављен скоро савршен систем, немамо цензуру и нисмо неке теткице које се фрапирају на ружне речи, штавише можеш да се с неким изнапушаваш на једној теми, већ на другој да сте скроз океј. Једино је стратимир био баш проблем јер је лик шизофреничар, ал ево од како је он банован, стварно сајт функционише доста здравије.
Ајмо реално, неке тамо крстарице, ане рс и остали форуми би се урушили за два дана да им влада анархија, а ми смо господа и поред тога.
Ma kakva cenzura, baš je dobro što možeš pročitati svakakve gluposti, koliko je samo epizoda ovde bilo, koje nigde drugde ne bi prošle, jer bi bile sasečene moderacijom
Šteta malo što cara odaje sve odavde eksternim idividuama, pa dobijaju stvari nepotreban spotlajt, ali dobro, rešava se i to.
Malo mi nedostaju momenti nacionalnog pokrića, kao kad je vuka optužena za onlajn prodaju droge 2013 lolol
al stvarno jbt kad se ima u vidu sta se sve govori na vuki, treba biti bas tezak psiho da budes banovan ovde
A jbg nije on banovan zbog toga što je psiho već zato što je dosledno spemovao iz dana u dan iste govnarije
Valjda
Ne znam
Pretvorili smo se u jednu od onih seoskih kafana u koje ne zalaze ljudi iz drugih kafana. Ista ekipa svaki dan, isto naručuju, slabo troše - al kafana ipak opstaje i radi, malo je prašnjavo i ne radi svetlo u vc-u, svi se pomalo žale ali nikome doduše ne smeta. U ćošku bleji neispravan pikado već godinama, ko zna zašto, ako se neko prevari pa udje unutra i naruči espreso - sam napusti objekat, ne moramo više ni da ga teramo. Žene naravno ne zalaze. Kad nekog nema dva dana već se brinemo gde je "onaj" i da mu se šta nije dogodilo. Jednom rečju, možemo sedimo u toplom i svi znamo sve o svemu, što nam je dobar ventil, jer nas van kafane niko ništa ne pita.
Ok ipak postoji prof i moderacija se pokazala korisnom. Ni ta kafana bas ne bi opstala bez bar ikakvog konobara da ne kazem gazde
Gazda na njivi vazda.
+1
Lepo rečeno, i ne treba popravljati šta nije pokvareno.
Sad je level kafana bez struje, kad bude scena kao ispred prodavnice smo to ce biti win situacija.
Znaci ukinuti i ovo malo modova
чекај хоћеш да кажеш да ти ниси фрустриран што бака прасе није досад уштројен
Širite masovan hejt i srozavate individue pre nego što nadležne institucije sprovedu istragu. Konkretno za baku praseta ste furale mesec dana kampanju, na kraju se ispostavilo da nije prekršio zakon, nego još ta mala lagala :) inače nisam fan praseta, nije mi ni simpatičan ali to nije razlog da štrojiš svakog ko ti nije simpa.
za lečića isto, jedva ste dočekale da ga ščepate za jaja, ispostavilo se da i štajnfeldova ima rupe u priči, prvo je silovana 2014, posle priča 2017, pobrkala ne zna tačno.
pozvale ste koprivicu niste mu dali da priča, boka mu sela na grkljan i vodila monolog umesto njega dva sata. proveo se čovek gore nego gnjata na pinku.
ne znam kakvu traumu ima od muškaraca, ali ja onoliku mržnju nisam video kod neke ženske osobe do sada, bojana te u startu mrzi jer si muško, takav tip osobe.
ne poznajem je lično, čisto iz emisija i postova sa stranice dok sam pratio.
Pipac imas link te emisije?