Stranica Ženska posla- nije sve baš tako ružičasto? (Čitati temu Podijeli s vukajlijašima)

1. Хтео си рећи...

Mali ako ti dodjem u tu vukojebinu udavicu se kurcem

2. Зашто би теби неко сипао руфи, ти пушиш курац редовно без да ти ико тражи

Hahahaha ovo je granata od 88 mm direktno u Šermanov ammo rack

3. Jel na kraju Cara izdao ili nije?

4. Neke zenske stranice se vidim sprdaju sa sipanjem menstrualne tecnosti muskarcu u kafu, kao hehe u vezi smo samo ti jos ne znas lepi moj. Kakva ste govna licemerna eeeeehhh

5. Чим видиш опис странице

Pačavre naobičnije koje imaju svoj šitpost pejdž
    Prekrstite se pre nego što pogledate mimove
    Ovo je šitpost stranica nemojte odmah da nas tužite mami

Знаш тачно о ком типу "хумора" се ради и који квалитет можеш да очекујеш

6. Više poštujem takve stranice nego virtue signaling fake aktivizam ŽP

7. Respekt za arhaizam pachavru tho, sjajna reč.

8. чекајте да откријете страницу КРИТИЧКИ

9. Heh, kuravelu sam još i pratio u jednom periodu od mesec dana. I nije tolko loša stranica, samo odiše nedojebanošću i ima dosta licemernog smeća u ovom stilu

Neke zenske stranice se vidim sprdaju sa sipanjem menstrualne tecnosti muskarcu u kafu, kao hehe u vezi smo samo ti jos ne znas lepi moj. Kakva ste govna licemerna eeeeehhh

10. Gamby kako je dosla informacija do tebe da je odavde okacen post na toj stranici

11. Sve ovo lici na jedan The Departed

12. Sve je umrezeno i svi smo pod nadzorom a da ni ne znamo ovo je gore i od drzave

13. Sve sve ali STORI.

14. Ženske stranice su jedan od značajnijih izuma 21. veka. Kao što sav idiotizam grada gravitira oko turbofolk gengsta šljokičastih šitholova, pa znaš gde da ne ideš ako ne želiš da gledaš morone, a i oni se ne pojavljuju tamo gde se ti krećeš - tako i žene koje za to imaju potrebu mogu na ovakvim sajtovima da ulupaju višak estrogena i kompleksa, traume iz detinjstva, od muškaraca, sopstvenog izgleda...Bez da ti sede u dnevnoj u zimskom periodu i plaču nad sopstvenim sudbinama ili gledaju nekakvog sultana na pinku. Milina. Ništa ne koštaju, nikome ne smetaju, i još su ponosne i čak srećne jer veruju da vrše nekakav uticaj na svet i društvo i nešto menjaju.

15. https://prnt.sc/24swyit

Haha pazi ovo, skrenuta joj paznja i odmah krece spinovanje, muskarci jesu za sprdnju a zene ne, kao bezazleno je menzis u cepi, sta sad hihi, zaboga sta vam je

16. Je l moze da joj onda izdrkamo u kafu npr, mozda joj je to prihvatljivo

17. Ne znam, pitaj brt
    Realno sperma>menstruacija, što se tiče hranljive vrednosti.
    Pitaj Stratimira.

18. Melkove chad tegle sa spermom > virgin epruvetice sa menstrualnom krvlju

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.