Stranica Ženska posla- nije sve baš tako ružičasto? (Čitati temu Podijeli s vukajlijašima)

1. I stigli smo do kviza

Gej quiz question n.1

Radije bi:
    Pojeo melk virgin sperma tegica pakovanje
    ili
    Popio virgin epruvetu menzisa.

Ne mora virgin ni jedno ni drugo, ali da bi bilo equal onda mora imati iste preferrnse

2. džela kuvao spermu, čiju to već ne znam

3. ko bi normalan dao kozi kunilingus da dođe do melkorove sperme?

4. Rasni se isto kleo u spermu.
    I u govno doduse

5. ma sto posto je plastično govno

6. Ja verujem da je pravo, videlo se bas po teksturi i odsjaju

7. Поз Мулуце, и даље бих те мазио.

8. Pa gambore, kako je moguće da ga je tako fino simetrično izasro, da nije prekipilo na stranu, i to tačno na sredinu stripa, pa nije mu guzica mašina za točenje sladoleda jeboga dan.

9. Pravo govno, nema dileme

10. Kleo se da je pravo.
    Opisivao smrad i kako se posle resavao svega.

Strip nikada vise nismo videli.
    True fact

11. Pa gambore, kako je moguće da ga je tako fino simetrično izasro, da nije prekipilo na stranu, i to tačno na sredinu stripa, pa nije mu guzica mašina za točenje sladoleda jeboga dan.

Ko zna na čemu je sve vežbao, bolje ne postavljati takva pitanja.

12. Melk reci da si propustio jutrosnje zapovo ponovno ispaljivanje vezano za femi pokrete i da sam ja drukara koja je dojavila milici lolo

13. Govno je sa ekskurzije
    Okacio je sliku istog govneta na drugom stripu ili predmetu

14. Amatersko je ono govno cini mi se da je od pur pene nije iz kalupa nekako mi nije taj kvalitet

15. Sutra cu da iskenjam govno u novine postavljene u wc solju bice to unikat
    Stavim ga u posudu i prelijem gipsom i kad se osusi stavim silikon ili sta vec ide cena ce biti 300rsd porudzbine u pp

16. Hoće neko biti ljubazan da me uputi u ovu priču.
    Hvala Vam.

17. На Мудролијама су неколико дана раније пре овог са Френкијем људи масовно нарицали за оном блогерком што се убила. То је била права септичка јама од коментара пичкопаћеника "који разумеју жене", бумера и феминстикиња, а ти исти су пар дана малтене навијали да се Френки убије. Да се убио, жалили би га сви као ону девојку, кукали би о сајбер булингу и психијатрима, а на крају кад се све завршило, кренули су да га пљују што се није није убио, почели су да износе рекла-казала детаље о његовом животу.

И због тих коментара сам за то да никако не треба спречавати сајбер булинг и треба укинути опције блокирања и кажњавања због непримерених коментара. Па нека онда људи до бесвести малтретирају једни друге и на крају нека само психички најстабилнији претекну. Овде сви само чекају да нањуше крв и да у чопору нападају, а кад су нападнути онда блокирају и пријављују друге.

Не улазим у то шта се десило са Френкијевим оцем, потом и са Френкијем, не знам позадину свега тога, одвратно је лицемерје свих тих самозваних бораца за људска права и тих "што разумеју туђу патњу и бол". Те сподобе имају болесну потребу да по Твитеру и Фејсу изигравају филантропе и наричу јавно кад самоубиство изврше они које би док су живи са задовољством гурали у смрт.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.