Rat u Ukrajini 2022

  1. хахаехаехаехае по овим вестима умрла цела руска политичка гарнитура

  2. Toliko o ljubavi

    https://n1info.rs/svet/poljska-ne-odustaje-od-embarga-na-ukrajinsko-zito/

    Btw uvredio sam "druga" Ukrajinca danas, poželevši mu da se starci dogovore i objave mir; kaže ništa mir samo pobeda, nema mira dok se ruska imperija ne uništi i rasparča na male delove, jedino tako se može sprečiti da Rusi dodju i pobiju ukrajinsku decu, hoće kaže potpuno da nas unište...Reko važi bro, srećno s tim.

  3. U danasnje vreme ni rat nije kul ( nikad nije ni bio ni jedan da se ne lazemo) gledam dokumentarce o drugom svetskom ratu tu su bar imali zanimljive likove u glavnim ulogama, ovde sve neke pedercine. Nije zanimljivo! Nije zanmiljivo gledati niskog starog Rusa, Ukarajnoskog pedera patuljka i Ameckog izlapelog drogiranog genarala i dedu koji ne zna gde je i kako se zove, kako seru PROSTO!

  4. Svet je na ivici uništenja a Vi tako.

  5. Ocena: 2 od 10 bio bi kec, 2 samo zbog specijalnih efekata...

  6. Jako sam se razocarao u rediteljske sposobnosti naseg dragog i jako talentvanog Djavola mislim da bi trebalo da se vrati bavljanjem muzikom, jer to mu bas ide i mnogima nedostaje koje prate njegov umetnicko stvaralacki opus. Ovaj dramsko-umetnicki audo-vizualni projekat je cist promasaj...

  7. пијемо сузе геноцидне творевине естоније

  8. Poznati plaćenik Dejan Berić, osoba zadužena za regrutaciju srpskih plaćenika u rusku vojsku, požalio se na komandu 119. padobranske pukovnije u kojoj služe stranci. Berić se požalio da ruski komandanti odbijaju Srbima osigurati dovoljno oružja i liječiti ranjenike.
    Kazao je kako je morao raditi s Narodnim frontom kako bi nabavio automobile, dronove, borbene čizme i osigurao vodu za plaćenike. Dodao je kako su komandanti iz 119. regimente nazivali srpske plaćenike "ciganima" i nisu razumjeli njihove motive za učešće u ruskoj invaziji na Ukrajinu, ispitujući ih zašto su uopće došli.

    Bratja

  9. Srbi znaju zašto su došli, Rusi ne znaju ni kud su pošli. postaju mi isti Amerikanci. ne znam ko je rekao na forumu ali bio je u pravu kad je rekao da su 2 najsličnije države na svijetu amerika i rusija, a sve mi se čini da i mi idemo tim putem polako

  10. Zasto su dosli i kako opravdavas to?

  11. па дошли да јебу нацисте шта

  12. plidu, ne možeš ti to da shvatiš brate, opušteno

  13. ма како не може ено његови се боре против израела на пример

  14. pa eto to ti je kao bosanci da odu da ratuju za palestinu. ali zanimljivo je kako su oba rata samo istok vs. zapad ponovo, po ko zna koji put. rusija koliko god da je neiskrena se bori protiv jevreja isto koliko i palestina. židovi kontrolišu ameriku, amerika EU, EU ukrajinu i tako dalje... i onda imaš razne plidue koji će da kmeče free ukrajine free palestine free kosova republjik i spalite republiku srpsku. licemerje na nivou (ne kažem za tebe konkretno plidu brat moj ljubim te u usta stidno :*)

  15. inače baš sam bolestan muči me proliv danas ne bih ja inače kenjao na ovoj temi lol

  16. ajte pustite plidua jak ti to muslimam po mamine leneje

"Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija."

MyCity Forum | 4. Februar 2009.