Prijava

ofc, drugosrbi su po uverenju komunisti (fake zajednistvo) dok su prvohrvati švabe/austrijanci wannabe i preziru sve sa balkana (cak idu do te mere da sebe smatraju srednjom jevropom)

samo nemoj komentare, ne zelim da izgubis rispekt prema pliduima zbog loših komentara

video sam lvl komentarisanja zato i kazem da je seoski portal jer se taj lvl dopusta (obj nemaju kapacitet izadju van carsije kao portal jbg)

doduse i na indexu su komentari dizaster al bar nije ono u fazonu silovacu ti tamo nekog nego vise klasik trolovanje samo moron to moze uzme za ozb

Ovo za proboj linije sam video danas, viđećemo šta je tu istina tamo negde narednih dana. Rusi hoće da uzmu neka sela i potom odu i zauzmu Odesu i Harkov, što zapravo nije tako daleko. Ako to odrade ovi su ugasili baš skroz. Inače digli su budžet za vojsku i rat na nekih 300+ milijardi, što je suludo, i imaju čitav neki novi paket zahteva povodom eventualnih mirovnih pregovora. Jadna Ukraina i narod onaj tamo, ostaće u ruševinama bukvalno.

Iskr gotivna sredina balkan, niko nikog ne voli u globalu ali na mikro nivou mnogo dobrih prijateljstava ima barem u mom slucaju

Jadna Ukraina

-1

i narod onaj tamo

+1

Prevelika je to teritorija, front se bukv vodi na minimalnom delu zemlje, neka tamo sela su kljucna za osvajanje teritorija. Marijupolj su Ruje vec napravile novog i lepseg

skr gotivna sredina balkan, niko nikog ne voli u globalu ali na mikro nivou mnogo dobrih prijateljstava ima barem u mom slucaju

ajde molim te mrzi komsija komsiju cuj nece nekog ko se drugom bogu moli

mada plidu to je bukv do okolnosti, kamenofil vrv sad u norvegiji kuva tamo nekom mustafi objasnjava mu sta je avokado (smeju se zajedno zemara kod kuce nema to na meniu lolo)

od belaca danas jedine dve struje koje spremne za klasik otvoreni rat su ruje i ukri (bela pravoslavna rasa)
ostali beli evropljani uvukli kurcic kuvaju pored zivih zena, slusaju neku ursulu da se fajzerisu 5 puta dok im migranti mudzosi naseljavaju zemlje

kad ruje uzmu ovo i naprave finalnu pobedu nema sanse stane na nekom tamo kijevu ima celu jevropu vrate na fabricka!!!

Ovo sto Orban radi u ovoj situaciji je za full rispekt, klasik pozitiv nacionalizam odjebo jevropu uradio zicu za ciganje, nece ucestvuje u jevropskoj prici i pajsad i dalje su clanica eu (objasni ti to drugosrbu)

tako se cuva nacija

Orban je sad u fazonu Tita sredinom 60-tih. Svi ga trpe jer imaju ozbiljnijih problema, i kad budu rešili te probleme, rešiće i njega. Zabole ih djoka za kripto-depresivnu zemljicu.

Moj Jovo, svabo se plasi rusa ko boga, ko je uopste mislio da ce im ovi ista isporuciti pogotovo ovaj pederlo solc

Ukrajinske su vlasti izglasale zakon prema kojem se prestaju izdavati dokumenti muškim ukrajinskim državljanima u inozemstvu. Uglavnom je riječ o ukrajinskim putovnicama, koje se izdaju u raznim konzulatima. Ta odluka je izazvala sukobe u ukrajinskim konzulatima po inozemstvu. U konzulatu u Varšavi se stvorio veliki red te su ljudi nasrnuli na službenike jer su odbijali muškarcima izdati već izrađene dokumente.

Imaju se zašto i plašiti, i oni i Francuzi.
Nisam džabe čitao Rat i mir.

vrlo je diskutabilno to sta svabe sustinski mogu od amera da urade na svoju ruku, ni plin vise ne smeju ruski kupovati (ursula rekla)

ako amer kaze ima svabo da salje

I to je tačno, ali dok god ne moraju, oni radije ne bi.

kako je krenulo oslobadjace ruje i nemce itekako ((ne)jebac alert)

Vidim popušta front, blizu smo pada krajine