Prijava

Kada neko ko prokljuvi istinu - kao sad ja - i za kaznu ga probude naši AI suvereni… da li on tada postaje takoreći woke?

Onda neko napravi Ejdus profil na toj mrezi i redovno pita cijelo covjecanstvo pavka li

Tu bi se odma napravio i kult pavkanja ili nešto slično, garant

Ne znam ko pavka braćo al ja sam na uranku, merry badnji dan

Idem kuci pjan
Barem imam stan

da mi ga pušiš ceo dan

Cukenberg bas nece da pusti internet na miru.

Novi narativ su AI tokeni, brutalan +% u poslednjih mesec dana, mada mislim da se ocekuje pullback not financial advice za kupivinu u ovom momentu

Scousere majnuješ li Pi? Otvorio sam Huobi nalog samo da bih mogao da vidim jel mogu da ga prebacim tamo sa Mainneta međutim prc i deposit i withdrawal su blokirali... Što neko reče ući će u kripto ginisovu knjigu rekorda koliko je skočio - i to na neautorizovanom launchu! Ja se nadam da kad bude oficijelno odobren biće još jači skok mada tek kasnije jer će ga na početku svi prodavati razume se

Ne majnujem nemam ti kad, cek brt taj Pi je scam imas na official twitteru (DA ZHAJK PRATIM TWITERE) da vele da to nema veze sa njima.

Pi has not been listed on any exchange, and Pi Network has not been involved with any purported listings. You could sustain substantial loss by participating in unauthorized listings. Read more on our website:

Update evo sa CoinMarketCapa

There have been reports questioning the legitimacy of Pi Network. Please note that mainnet has not launched yet and the price displayed below for certain exchanges reflect the value of the IOUs and it may not be transferable across exchanges. Read more here and DYOR.

Pravi je Pi ali nije odobren koliko sam skapirao, adrese su blokirane, de će bre Huobi jedna od top svetskih menjačnica da napravi takav fijasko. Još par manjih menjačnica ga je listovalo, ja imam teoriju da su iza leđa to odradili sa punim znanjem onog Kokalisa što je gazda Pi projekta, a on im reko da će u javnosti da ih poriče kao jer uskoro svakako planiraju da otvore Mainnet pa su ovi prvi pokupili lovu, a mi majneri i pioniri samo gledamo kako pada nemoćni da učinimo bilo šta :(

Zvanicni Pi nalog: to nije pravi Pi vec scam
Trifke: ma jeste pravi koliko sam skapirao ja imam teoriju

Batke bes ljutnje ali ti ne samo da si magnet za idiotske teorije nego ti ih i sam smisljas vidim.

Dal si stvarno pomislio da ce Pi coin vredeti tacno 330$ na ATH u trenutku kad svaka baba moze da namajnuje par hiljada komada, jel ti kapiras koliki bi market cap Pi morao da ima ooooj logike xd

dobro, u triforsovu odbranu, ne kaze to.

koliko vidim na brzinu, a disklejmer je da ne pratim ovo duze vreme i ne znam, huobi je otvorio trgovinu pi-jem, iako je nemoguce prebacivati ga sa jedne adrese na drugu.

znaci ne trguje se kojnom nego huobi vidi da toga moze da se namajnuje ko peska da se pokrije stagod i onda naivnima daje evo, ako ocete trgujte, kupujte, huobi vam cuva ko kolko ima na papiru koji nije mainnet, kad se pusti coin imace se da se pokrije ako treba.

drugim recima trguje se trenutno samo na toj mrezi pa ko koga zajebe.

naravno, kad se pusti, i svi mogu da prebace svoj koin i da prodaju, cena ce pasti na 0.01$ u roku od 3 milisekunde ako se lako majnuje, huobi kupi kolko vec treba da pokrije ove jadnike sto kupovali po 300$ i tadaaa.

kako huobi zaradjuje, malo rizika: lako se vidi po tome kako se majnuje i koliko, posto je zatvoren, kolika ce biti cena toga, i neko izracuna, bice cena 0.1$. kaze ok, evo dajemo x pija po ceni od 10$, ko oce neka kupi. ne mozes ga prebacis na svoj wallet, al cim postane aktivan moci ces (huobi ce kupiti da ti da ako oces)

kako prvi zaradjuju, sa vise rizika: aha, ovde ce biti naivnih. daj mi 20 koina po 10$. cena skoci, malo gluplji pocnu da kupuju po 20$, jos gluplji po 30$ neki od ovih prvih prodaju neki holduju, itd. ko kako odluci. i dalje ne postoji coin.

kako glupi gube: vide hajp kad i svi, kupuju po 300$ i finansiraju sve ovo. cena pada, i dalje se trguje nicim

kako se pokriva sve ovo: na dan kad se pusti, trifors i ostali vide cenu od 50$ i nagrnu da prodaju. cena pada na realnih 0.1$, huobi kupuje gomilu pi-ja i ima da da ako neko od ovih sto su ga kupovali za 300$ ili im ostalo pozeli da sad prebaci to na svoj wallet.

celt
dobro, u triforsovu odbranu, ne kaze to.

Poremeceni Antivaksr
Pravi je Pi

Na to mislim nisam iscitao tvoje melkolike postove imam daily posle