Prijava

Pa jeste, lepa gesta. Bajram šerif mubarek olsun, hadžije.

A koja je fora s prozivanjem juga da su turci, koliko sam ja upoznat, dole od turaka ostala samo ćele kula pa je malo neukusna prozivka al ajde

Kad izuzmeš sandžak, čak mislim da je procentualno više “turaka” sjevernije

pa jede govna ko i za sve plidu, da bi sebi dokazao da je nesto posebno dobar (partizan, sabac, on), mora da spusti druge, jer ne moze mnogo da se "diza" jer nema gde i sa sta, sto bi rekli mi sa juga.

a sad sto nas spusta sto smo kao muslimani to je druga prica, al da ne ulazim u to

al ovo melkorovo ne znam, ozda su duhovi

Mislim da je vind.10. Djubre najobičnije, brljavi mi već dugo. Skajp npr. ne mogu ni da apdejtujem ni da deinstaliram, stvarno komp počeo da mutira i ponaša se kao hotul.

Celte je l imate dole na kapijama konje i lavove od mermera?

celt
pa jede govna ko i za sve plidu, da bi sebi dokazao da je nesto posebno dobar (partizan, sabac, on), mora da spusti druge, jer ne moze mnogo da se "diza" jer nema gde i sa sta, sto bi rekli mi sa juga.

mađari su uvek bili agresivan narod, šta možeš?

Param Parchard
Pa jesam dipl. ekonomista zvanično, čru fekt. Piše na diplomi, tako me vode u sistemu itd. Nebitno, kakogod.

https://pbs.twimg.com/tweet_video_thumb/EbY2qvCWAAAFuix.jpg

У другој половини 15. века, после пада тадашње Србије под турску власт, Турци овладавају и овим крајевима. 1470. године на погодном месту, где се обала Саве благо уздиже, а недалеко од ушћа речице Камичак у Саву, Турци подижу тврђаву Бигир Делен, не много велику по димензијама, али снажних и високих бедема. Са кулама истуреним према Сави она је, кроз векове, представљала снажно упориште према турском супарнику у борби за превласт на Балкану-Угарској, и касније Аустро-угарској. Турци новосаграђеној тврђави и граду који је око њених настајао, дају име Бејерделен, што у преводу са турског значи „онај који удара са бока”.

Nas zove Turcima, a njemu grad bukvalno Turci osnovali.

Hahahhahahahh poklopi majmune turske

Bajram serif mubarak olsun braco. Ne brigajte, doce i vas zeman da se opet turski barjak zavijori u Nise, Pirocu, Leskovce. Nece bugari dovijeka vladat tamo insala.

Ali dobro, Bombaš nije iz Šapca, nego iz Lipolista...

Jel ko sto rece Kulinova kada

"Bjeo Šapcu ne bijelio se već u živoj vatri izgorjeo! Jer kod tebe Turci izgiboše Crni Đorđe da te Bog ubije!"

Avangarda jebena oduvek, oduvali i Kulin kapetana.