Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Bravo momci, pokažite zrelost

2. Milenkovic seljacic

3. Haha kakva kraljina jebena

4. KAMERUN JEBE BRAZIL
    HVALA I DOVIDJENJA

5. Vanja gospodin, smiruje tenzije

6. Hoće li oro pasti na kraju, šta mislite?

7. Ok je ovo realno, igraš napad tako što cross spamuješ na dva jaka napadačam nemam problem s tim, ali ti trebaju ili kršteni bekvi koji mogu i napred i nazad da igraju ili jedan n'golo kante u vezi, ili tri baš dobra štopera.
    Dilema za naredni period.
    Ali nije sve tako crno.

8. Bravo momci isprovocirao vas je maleni šaćir u zaustavnom i to bez orla

9. Džxaka i Mitrović ugovorili neko krljanje, gledaćemo taj londonski derbi sa posebnom pažnjom

10. Ништа, освајамо следеће.

11. Sačekaću Andjusa za nešto utemeljeniju analizu

12. Jbg. Što se mene tiče ispali smo na kvalitet, tamo gde su znali da smo tanki i gde smo i sami znali da smo tanki, još pre prvenstva. A i rizikovali smo, Kostić i Živković su gurnuti napred, i alal kurac i za to i za Mitra i Vlahovića sa kojima smo krenuli - gledao sam na Englezima, ljudi su se bukvalno oduševili što igramo sa dva špica. Borili su se momci koliko su mogli, nema šta. Šteta, moglo je otići i u drugom pravcu, ali dobili su nas na kvalitet. Žao mi, al nisam nezadovoljan. Dobra utakmica, odlična borba, to je što je.

13. Imamo dobar napad, ok sredinu i golmana koji nije retard. Da se napravi kontinuitet, nakupi neki zadnji vezni red i odbrana, i bice ovo bolje

14. Више среће следећи пут

15. Dobra tekma. GG
    Aj se ne lažemo, ispali smo jer nismo dovoljno dobri, to jest drugi su bolji. Nikakvi seks skandali, jebanja žena i čuda muda.
    I to je OK
    Imamo još puno da napredujemo. Imamo jaku grupu u Ligi nacija i ciklus kvalifikacija za Evropsko.

Neuspeh je, ali nije katastrofa.

16. nakupi neki zadnji vezni red i odbrana

Odakle brt, nemamo taj profil igrača ni sada a ni u mlađim kategorijama, šupljine na bekovima i na zadnjem veznom ima da ostanu još dosta dosta dugo da nam jedu džigericu. Eee šta bih dao sad za jednog Igora Duljaja.

17. Bar smo 29. repka na turniru, sračunao sam videćete i zvanično na kraju vrv. iza nas Vels, Kanada i Katar, tim redosledom

18. 29. repka na sveckom
    you will never sing that

19. Kameni da mi nadoknadis ovih 500 din pls

20. 4,26 euro

No problem, brateu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.