Prijava

trajaće možda čak i dva dana.

Ne znam o čemu je reč, ali se slažem

nisi primetio kako se već čitav dan lakše diše na forumu, kameni?

Prizvali ste me ... koja bolest...

Aj sad jedno ozbiljno pitanje, je li ležao neko od vas Koronu? I imate li posledice?

Ko se to blago nama vratio

a jebiga, nije ni jedan dan loš.

Jesam ja, nemam nikakve, nestao mi miris na mozda 4-5 dana ako i toliko, i to je sve, al znam ljude koji imaju

Stego me neki kurac al mislim da nije koronka nemam temperaturu, ne mogu da pavkam a radim sutra u prvu jebem ti ovaj život i imuni sistem gerontološkog pacijenta kad se hranim kao poslednje govno nula vitamini nula nutrijenti pičke materine malo jači exposure među ljude i odma sinusi šlajm kurac palac

I onaj savet mi je isto pušio kurac kao 'pijte mnogo tečnosti' za koj kurac šta kao da bih mogao da proizvodim više šlajmericu što me tera da mora svakih 4 minuta da ustajem i idem u wc da se izbljujem i istresem nos. Moderna medicina nek se nosi u tri kurca

Ja sam imala skoro, međutim kako prolazi vreme umesto bolje, osećam se lošije. Briga me za mene lično, nego eto poživela bih zbog sina. Bila sam u takvoj neverici oko toga ali više nikad neću biti ista, definitivno. Važim za zdravu, baš zdravu osobu. Davalac sam krvi. Ali nešto se dešava... ne znam. Idem danas da proverim, ako to uopšte bude danas, jer, dobiću upute ali kada ću ih realizovati, pitanje je.
Da, došla sam ipak ovde. Od svih mesta na kojima sam bila i virtuelnim, ovde sam se predstavila sa najviše svojih poremećaja. Stoga me nije više briga ni da ispadnem pička. Jer strah me, realno. U realnom svetu nisam pička, ne smem niti pokazujem bilo šta da ne povredim majku, dete, ljude koje volim. Nego sam uvek "Sve će biti super, lako ćemo, ovo, ono... " Lažem. Jedem govna. Ali ja sam stub u stvarnosti, neko mora da ostane makar prividno čvrst kad se sve okolo raspada. Biram da ovde ispadnem pička, ili šta već sve nisam ispala, pa da lepo kažem i da me je stvarno strah jer nikada se u životu ovako loše nisam osećala. Osećam se čudno, veštački. Ne umem adekvatno ni da opišem iako sam vična čak i preterivanju u opisivanju.

Jesam ja, nemam nikakve, nestao mi miris na mozda 4-5 dana ako i toliko, i to je sve, al znam ljude koji imaju

Jesi li se zamarao možda, ili imao ono zevanje tipa ideš, staneš i onda bukvalno skupljaš dah, nemaš na trenutak dovod kiseonika dovoljno pa moraš svom snagom da udahneš?

Imao sam ja zevanje da li je to opasno

Zamor mi se dešavao i ostao je još tipa pola godine nakon preležane korone, kao da mi se kapacitet pluća smanjio za 75 odsto. Nisam mogao uspeti se na prvi kat da se ne zadišem.