Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jedan jedini dokaz o ovome i apaludiram.
Aplaudiraš čmarom
Ajde bre Bohore stvarno... Mnogo me briga za pažnju. Zajebavam se kao i svi ovde, bežim od trule svakodnevice i realnosti. Koja jebena pažnja, da nisam grofica možda? Ne seri više sunce ti kalaisano, zajebi me ako sam ti iritantna, prosta stvar.
I jebo te kurac i kara da te jebe više, uzmi izmlataraj ženu i posle pravi planove za večeru..Pusti nas nesrećnike iliti invalide kako nas naziva Bombaš da teramo svoje. Uživaj bez da ti kvarimo idilu. O jebem mu mater više
Dogovoreno
I da znas Bombas je u pravu XD
Jebo ti bombas mater
Ovo nije upuceno Boxoru, da se razumemo
Pa dobro, jebo si mi mater i?
Nista posebno. Ali ja sam svejedno splacinara, pa ne obracam paznju.
I ne treba. Ravnodušnost ti je prirodno stanje. Milina za tebe.
Moje prirodno stanje je da mi skaces po kurcu.
To je tvoja lična stvar.
Nije ti dugo trebalo.
sta me uzimas usta koju picku materinu, nisam te pomenuo
odakle mi? ne znam te, i ne planiram da te poznajem. sto se mene tice, mozda si i trol ovde i jedes govna, i MaNIpuLIses nas ko melkor.
ali ako ne jedes govna, nego stvarno i iskreno pises, onda cenim da je dovoljno da te neko saslusa i slozi se sa tobom, i stavi te malo u centar paznje i vec ti je na pola puta uz butinu da se tako izrazim (jedem govna, ne mora da bude seksualno, isto vazi i za zene i za bilo sta), posto iz svega navedenog to ti se ne dogadja cesto.
da ti dam nesto za razmisljanje, mozda je zato sto si trve nepodnosljiva a nema nikakog zadovoljstva nit koristi od tebe, pa se niko i ne trudi, a tebi to onda hrani i dalje sujetu neke nedodirljive zmajice, koju niko ne moze da savlada ili sta vec volis da si.
eto, moja dva centa sto bi rekli amerikanci.
Bombi, a što se odma vataš za keve? I Šmoklji isto sinoć neka glupa forica Baš ono klinački fazon.
Je l vas tako uče u Šapcu?
Jebem i tebi mater i kevi.
naravno, sve ovo sto napisah je manje vise teorecki obradjeno ovo sto bohor kaze. ne mora kurac da bude bukvalan, moze da bude i figurativan :)
kome ti majku slepce?
pre 11 meseci
povlacim se sa sajta dok se ne banuje na barem mesec dana zbog psovanja
pre 11 meseci
psovanje majke kad nemas argument nije nacin komunikacije koji mi odgovara, ajde sad ja tebe da psujem zato sto mi se ne svidja tvoje pisanje... nemam sta da trazim u takvom okruzenju. POzdrav
pre 11 meseci
.
.
.
Naci Smokljinu kevu da izbegavamo hehehehhehe
pre 20 sati
Jebo ti bombas mater
pre 31 minut
Jebem i tebi mater i kevi.
pre 8 minuta
Каква циганштура смрдљива