Katedra za afro-američke studije i katedra za polne studije

  1. Ahaha evo ga bolid, izmili iz jazbine samo da napadne gospodina. Ajde mankurte, nazad na mesalicu.

  2. Nema, periferisko govedo iz Lipolista.
    Trve Šapčani su vaspitaniji sigurno.

  3. srpski braticu, ako zelis odgovor... ne razumem rikanje, bezpadezna sranja i jebanje snajki

  4. Hahahah kakav upad Deer Goda sa argumentima na gotovs

  5. Klasičan prigradski selac :D

  6. Haha Deer ga ubio na mestu

  7. Scouser
    Hahahah kakav upad Deer Goda sa argumentima na gotovs

    Da jebeno, lik me stokuje, pregleda sta pisem, pravi neki folder bombas u svom pentiumu 2. Decko bolestan. Lepo mu reko odjebi, nemam interesa da ti punim grkljan svrsotinom, ali on zapeo i ne pusta. Poslednjih 100 upisa, bar 50 su mu u vezi mene ili odgovori meni. Decko opterecen, potrebna mu je psihijatrijska pomoc.
    Jebeni gejevi, 100 puta sam rekao da volim picku.

  8. A drugo, za ovakav nacin komunikacije je zasluzan moderator The Prof, pet puta sam mu trazio da banuje za psovanja, tad mu je bilo smesno sto se radi o meni. Dakle ovakav nacin komunikacije je primeren i dozvoljen na ovom sajtu.

  9. Gledaj sad erupcije hahahahha, uglavnom iz niskog okruga hahahahaha

  10. sega je bombas, nije mi cilj da ti stajem na muku koju ocigledno imas sad, nego da se zajebavam, ne mislim ozbiljno.

  11. Napusis mi se kurca

  12. Ali nije on jedini, mene iskr uvek iznenadi kad vidi da krene neka rasprava i autor samo dodje bam bam slika rekao si tad to i to, i ti si to radio ako se ne varam, niste normalni ukratko xd

  13. Nemam skrinshot ako na to mislis, mozda je false memory, ako jeste prastaj hriscanski je amin

  14. Prasta se kul ljudima koji znaju za zajebanciju. Tebi ne, jer si mrtva pickica koja samo ulece tu kao povremeno, svakom zna nesto da se podsmeva. Verovatno trpas maliciu u dupe sebi i places dok jedes kilo sladoleda.

  15. Meni je cilj da te zajebavam Bombi, ali ne zlonamerno, nego u duhu sportskog rivalstva , nadam se da kontaš to negde duboko u sebi :)

  16. Duboko u vagini tvoje keve kontam

  17. Ijao i sad si ti kao Celt faca koja je ušla u konverzaciju sa mnom samo da mi pokaže da će da mi krene uz ili niz nogu... pa govedo, Bugarka ovde. Jebala bi ti mater na tri metra iz dvoskoka pička ti materina seljačka, ona najgora. Smradino.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.