Prijava

aj sad ozbiljno, dosta vise.

koji si ti ustvari autor, sto ti avvl dala nalog da trolujes? mislim, vidimo svi, nego se igramo, jer je inace dosadno.

al me kopka, a ne salju mi se pvtovi, mislice ljudi da sam poludeo.

Što uvijeno, reko sam kako jeste, tebi na čast ide što willy nilly psuješ ljudima šta ti dođe, i to je dobro, samo tako nastavi avangardo.

Ljubav je lepa samo dok se čeka

Ja sam ozbiljno ta osoba koja jesam. Zovem se Ivana, iz Pirota sam. Evo pitajte Bulgakova, pitajte Profa i Kajzena na kraju..I stvarno ste svi govnari jer sam se rasplakala, sin mi ima temperaturu i baš sam prsla. Pitajte i Agilnog. Mislim uvlačim sad ljude tu u priču ali oni znaju i vide da sam ja.

Kako me je pogodilo Celte to što si mi napisao... Ali dobro. I ja ću jednom odrasti, probaću to uporedo sa svojim detetom. I nadam se otići iz ove proklete zemlje.

Još od Čika Bolje nismo imali asocijalniju i gluplju osobu na sajtu. Nekulturu i da ne pominjem

Šmoklja
Što uvijeno, reko sam kako jeste, tebi na čast ide što willy nilly psuješ ljudima šta ti dođe, i to je dobro, samo tako nastavi avangardo.

Haha kako smo osetljivi, a kad ceo ovaj tursko-niski okrug udruzeno i coporativno krene na bombasa nema te nigde. Ne bih ja to nazvao licemerjem, radi se o zadovoljenju najnizih nagona, a to je vec evolutivna stvar za koju cemo morati da sacekamo nekoliko vekova.

Imam sinčića od 5 godina hvala Bogu. Šta je to, mana? E bolesnici!

Ajde svi od reda odjebite od mene. Redom, azbučnim ako je moguće. Pretvorili ste Vukajliju u pećinu bezdušnika.

ok, uz ovog bombasa danas i avl, trolovali ili ne, ova tema je postala previse luda za mene.

screw you guys, I'm going home.

El se bojiš fizičkog okršaja s Avvi, Celte?

Shalim se xexexe, stvarno ukurac otišlo sve, odoh navijati za kamenofile protiv kroasana

Samo da kazem jebem vam mater svima pocevsi od Scousera pa nadalje

Nemaš ti kuću, ti u sebi imaš pustinju! I ovaj sa Kosova je stoka teška, jao ako samo nađem da printsktinujem neki tvoj pvt videćeš ti ko je glup. Marš! Imbecilno šiptarče!

Bombas najveci daun sajta, bio i ostao, Boljo je makar bio klinac, za ovo nema opravdanja

Avvl vjerovatno jeste prava, samo je rasprsnuta ovako, al mislim da nije dupli/trol

Mali mujo (cika bulja) je jos jedan pederko u poteri za mojim kurcem. Bukvalno sam mu razjebao celu familiju i ne ostavlja me na miru. Ako samo pogledate listu njegovih upisa, videcete da je bar 30% o meni. Jebeni gejevi.

Da, sad se stidite što sam istinu rekla. I treba sa vas je sram. Smećad. Bombaš ispade još i zlatan. E Vuko šta si postao rođeni... bure čmaruta! Uđi Kajzene razbucaj ovo smetlište i sjebi ih više za svagda.