Prijava

cionisti bili ste više od trna u mome oku prokleti da ste

beli covek ≠ ejdus.

Da da dečko. Nemoj da te to čudi. Beli, hrišćanski, konzervativni i porodični čovek je glavna prepreka cionista.

Zato se svim silima trude da mu slome kičmu i da ohrabre one druge da imaju svako pravo da divljaju.

Ja sam sve to samo druge vere, jel sam ja sad cionista i kome sam ja tu pretnja zna li se oli mi rec

beli covek ≠ ejdus.

sreća da nisam ništa od toga osim možda konzerva, idem da se učlanim u cioniste onda poslednji pozdrav na kožicu

Tu pricu slusam i sa nase strane kao cionizam prijetnja za islam i tradicionalne vrijednosti ali ne bih ja to sve stavio pod istu cizmu, bojim se da mi imamo i drugih pa i preči nazovimo pretnji

Ma ima čika Ejdus pravo ovde, lože se oni na to punch a Nazi, ali isključivo ciganmala stajl kad su 10 na jednoga minimum.
Eno i onaj genetski škart od Kišjuhasa malo malo pa piše joj da sam bio '43 lomatao bi se po SUtjesci, baš bih volo pucnut fašiste
Ovo za cioniste, notorna glupost ofc

Sta hocu da vam kazem; da sve ono o cemu vi serete ovde (kad kazem vi mislim na ove ejdusove), isto to gleda i druga strana kroz iste naocale samo iz drugog aspekta pa se pitam ko tu koga jebe i ko je kome prijetnja

Nekim cudom uvijek su good guys oni kojima ti pripadas, a bad guys oni kojima ne pripadas.

Beli, hrišćanski, konzervativni i porodični čovek je glavna prepreka cionista.

To sve isto može biti i Crnac. Odeš u Alabamu ili Luizijanu, Misisipi, ima ih koliko oćeš. Konzervativni, porodični ljudi, hrišćani.

A tek da odeš u pojedine afričke hrišćanske zemlje...

Islam je prijatelj cionista, hrišćanstvo njima smeta. Verovatno se pitate zašto je to tako? E pa zato što oni u njihovim knjigama veruju da će se padom i propašću hrišćanstva približiti dolasku mesije. Naravno, ima tu još dosta što treba da se desi da bi došao mesija ali ovo je jedna od stvari.
I tako oni sređuju događaje u ovome svetu ne bi li ih poravnali sa njihovim knjigama a sve u nadi da će tada doći mesija i dati im apsolutnu vlast nad svima i onda će Izrael povesti svet i gojime u novo doba.

Islam je prijatelj cionista

vukajlija.

Verovatno se pitate zašto je to tako?

Ne pitamo se.

lože se oni na to punch a Nazi

Lože se samo u snovima i na rečima, Hasan Piker nema jaja da se pobije sa Semom Hajdom. Ako ne znate ko su ovi ljudi neka ostane tako, ja žalim što uopšte znam išta o tom turskom woke isprdku. Sem Hajd mi je kul tho.

hahahaha islam je prijatelj cionista.

Palestine: am i joke to you ?

E da suprotstavljanje Hrišćanstvu svim silama i na svakom koraku je jedno od načela lgbt pokreta, to je jednostavno mast du. Tu nema ljubavi i tolerancije, to se mora prvo okarakterisati kao nazadno i zatucano, a potom zatrti kao prepeka ljudima da budu slobodni i srećni.

E lupas ejd, mislio sam da si neki ozbiljan mislioc a ono ti ne kopcas ni kurca

Možda se nisam dobro izrazio. Između Islama i Hrišćanstva, draži im je Islam. Svakako da je Palestina njihov neprijatelj i bilo ko drugi ko nije Jevrejin. Prema njihovoj religiji, oni imaju pravu da te ubiju i da ti ubiju decu i da ne odgovaraju. Prema poretku, oni su iznad tebe i maksimum što ti možeš biti je njihov ponosni rob - pošto služiš odabranom narodu.
Naravno, ako ti daruju život.
Islam se širi Evropom i meša se genetika Evroplljana. Još jedan od "znakova" dolaska mesije i još jedan razlog zašto je to organizovano.

Ejduse da li ti čuješ glasove cionista oko sebe?