U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dobro, da se ne lažemo, nije ni Hrišćanstvo njima naklonjeno. Može se reći da je netrpeljivost uzajamna.
A subverzija je ukorenjena svim ovim postmodernističkim pokretima, Razjebi sve staro da se izgradi novo, to što ne bi umeli da naprave nešto bolje ni za 10 života i kada bi znali kako to treba da izgleda, interesantno nikada im ne pada na pamet.
Ejd, djeluje mi da se oslanjas na neke biblijske upute i ako je tako, bojim se da ih loše tumačiš.
Ovdje su provukao neku rasističku crtu, bibliju nisam pročitao ali sumnjam da se mješanje krvi kršćana i muslimana i uopste neka “etnicka cistoca” pripovjeda u svetoj knjizi
E al recimo to nisam do prije koju godinu ni znao... ono uvijek sam konto da su narodi ovdje dobrim dijelom ateisti, zbog toliko komunizma i sl. A po nekim sadašnjim statistikama, više su ljudi vjernici recimo u Srbiji, Bosni i sl. i generalno u Istočnoj Evropi (osim Češke) nego u Zapadnim zemljama (osim Amerike), iako te Zapadne zemlje nikad nisu bile komunističke i nikad nije nametan ateizam.
Pročitajte Talmud ili pronađite citate o običnim ljudima a i o Hristu i biće Vam jasno kako ti ljudi razmišljaju.
Znam da zvuči strašno i jeste tako ali to je istina.
Ne znam kad se pise jel a kad jer ali znam dje vrag obitava i cionisti
Ejd je
Pitam se šbb kbb da smo se sklonili i pustili Islam 1389. da neometano de gore i pročeprka po Evropi, na šta bi kontinent i svet ličili. Vrv ne bi civilizovani, progresivni beli čovek produhovljene Zapadne Evrope stigao da počini sva ona bezumlja po Africi, Amerikama i još kojekude.
Ne zvuči baš toliko strašno brt
Ili ako Vas mrzi evo malo nekih mudrih reči njihovih rabina.
https://www.bitchute.com/video/BkiVYUYSrHZv/
Au pa ne znam baš da ih Hrišćanstvo na bilo koji način tlači i proganja. Ne dozoljava im jedino crkvene brakove (kako gde doduše), što je u suštini i normalno, jer zajednici izmedju dva muškarca (+ kojekakvim drugim gadostima) protivi se Novi Zavet, na kom crkva i počiva. Ljubav, tolerancija, razumevanje, praštanje, neosudjianje, ko je bez greha neka prvi baci kamen...Jednom rečju, praktično celokupna filozofija lgbt pokreta počiva na hrišćanskim načelima. A to ih boli jebiga.
Stvarno misliš da je 1389. bila bilo šta i mogla da bude bilo šta sem ležećeg policajca za Osmansko napredovanje?
Ovo nije omalovažavanje btw, mislim da smo ih solidnu usrali tu, samo smo i mi izginuli jbg
Čitaj knjige Melk...
Što je jedan Turčin rekao profesoru kod kog sam bio u pozorištu - znaš li ti Milane da ste vi Srbi nas unazadili 500 godina :D
A to šta su mogli, kolko su mogli, i dokle su mogli se vidlo 1683 pod zidinama Beča
WHEN THE WINGED HUSSRS ARRIVED!
Doterali bi do beča možda da smo im se sklonili, ko što na kraju i jesu, ne mož kozojeb da potlači belu rasu nikako
Serem mu se u usta
Bitno je da ste vi izganjali prije nas da mozete s licnom u tursku bem vas usta
Nego da se vratimo lgbt sekti - postoji sjajna paradigma u NZ kad straža dolazi da hapsi Hrista i Petar, jednog od njih, ranjava nožem i odseče mu uvo, a Isus ga prekori i ovog smesta isceli. Hrišćanstvo nigde ne poziva na nasilje ili bilo šta slično, pojedinci su, medjutim, drugo. Mislim da je mržnja lgbt pokreta prema Hrišćanstvu daleko dublja i kompleksnija od toga.
https://www.bitchute.com/video/8RhIGDQvXpFP/
Fenomenalan dokumentarac ako Vas mrži da pretražujete Jevrejska proročanstva. Imate dosta citata njihovih sveštenih ljudi i mistika koji Vam objašnjavaju zašto je njima važno da se razbije hrišćanstvo, da belci ulaze u mešane brakove i ostalo.
Inače Hrist je u Talmudu prikazan kao izmet. Tako da mislim da to dovoljno govori šta njima predstavljaju Hrišćani i Hrist.
Ejd, sve to cu ti ja poslati samo iz aspekta muslimanskih “analiticara” i na kraju ces se sloziti da je identicna prica ali drugacije upakovana.
Ko tu koga jebe
Hesus nabudžio restoration boli ga kurac igra hilera
Jerotić na jednom mestu tvrdi da je tek oko 7-9% homoseksualaca takvim rodjeno, ostali su pokupili kojekakve traume iz ranog detinjstva i odrazile su se, izmedju ostalog, na jedan od ovih načina. Kaže i da su dosta hom. uspešno izlečili, u čemu naravno nisu usamljeni jer masa lgbt pripadnika se vratila na pravi (čitaj strejt, skeč haha) put. Stav pokreta danas otpr. je IMA