Prijava

Mnogo dobra ova sprdnja oko vokabulara, baš sam se ismijao. Svaka čast svima.

We're literaly made out of stars, bruh!

Dance hladna voda.

zagrizem ti ja govno, kad ono torta unutra.

Хладан туш или хладни базен, кажу експерти ни близу једнак учинак.
Туш је више за тренирање психе/воље, док потапање даје то плус мускулатурни риковер.

Upravo sam se okupala hladnom vodom, baš hladnom. Realno mnogo prijatnije u svakom smislu.

Sjećate li se kako je hladna bila voda u periodu 2002-2007? Nisam mjerio, ali čini mi se da je to bilo zlatno doba hladne vode. Posle toga se smlačila i otvrdla.

Naravno ove procjene su iz Banja Luke i tih njenih sela okolnih, ne znam kako je u Srbiji sad…

Isto ljeti kad perem kosu, a voda mlaka, posle pola sata mi vruće glavi jer se nije dovoljno ohladila. Ranije bih ostavio kosu mokrom da mi bude prijatnije, sad nikako.

Kad već spominjete hladnu vodu, meni je veliki kulturni šok bila ta ekskurzija za Beograd na kraju srednje. Sad pretjerujem ali smiješna je malo ta priča ali mlad sam bio a i sprdalo se tad dosta na taj račun, što ne bih podijelio. A to je taman sredinom 2007. kada vjerujem da je voda na ovim prostorima generalno prestala da bude hladna. Mada po ovoj priči bi se moglo reći da je sve to ipak u mojoj glavi?

Naravno tad nisam mnogo razmišljao o tome. Skoro cijelu sedmicu smo tu, nekom iz ekipe padne na pamet da odemo na Adu Ciganliju jer je bila baš sparina. Baš sam se obradovao jer je meni ljeti ionako jedino rešenje bilo Vrbas. Kada smo ušli u rijeku bilo je kao bara, i meni je tad presjelo mislio sam da se nikad više neću ohladit. Od tada sam dosta vrijemena posvjetio proučavanju vode, (na netu sam čitao članke i sl.) Ali prava priča je u povratku u naš smještaj.

Tada sam imao neke wink patike kojima je jedan đon bio malo odvojen pa sam morao svako malo da stavljam ljepilo. Volio sam ih mnogo i vrijedelo ih je nositi čak i takve, prije što neko pita. U Beogradu je riječ za to lepak pa su mi se u marketu neke cure smijale kad sam tražio ljepilo. Ja sam kontao da su mi se onako smješkale, a ja se primio, mali smo bili šta sam znao, a ima svega... Ekipa mi se posle smijala danima da su htele da ih uljepim.

Šalu nastranu, kada bi me sad pitali šta je Jovor, ja nemam suvisao odgovor, niti najmanju ideju o nekoj upotrebljivoj esenciji jovorštine. Obični višećelijski organizmi poput Care, Zapate, mene mogu da imaju svoje mim generatore sadržaja, jer su naši vukajlijaški alter ego obrasci svedeni na linearne sintagme i repetitivne misaone kombinacije koje ne prevazilaze jen-dva-tri, koje se lako daju pretočiti u šablon. Jer smo ljudi, slabi i predvidivi.

Jovor, sa druge strane - daedrički princ kosmičkog poravnanja, glatkih površina i mlakih tečnosti

Tako da ne bih da ova tema odaje neki pogrešan, podrugljiv utisak, ovo je pre svega tema poštovanja, isplata tributa.