Prijava

Jebač kao jedan od rečitijih ovde, sve lepo objasnio

Oću da iskoristim priliku i napomenem da je 90% mojih definicija pokradeno ili fejspalm i krindž kog bi se svaki valjani čovek postideo, a preostalih 10% imaju do 17 bodova max. Ničim nisam doprineo ovom sajtu i komotno se moglo bez mene, jer ovde su obitavali daleko kreativniji, zanimljiviji, duhovitiji i jednom rečju kvalitetniji ljudi.

Melk u zlatnom dobu drzao inspektora Kluzoa na avataru, naviru mi mehkana secanja iz mladosti...

Lepo je jebac objasnijo al iz licne forum perspektive sve ok. Al to ne moz tako da se gleda osim sa kmejmunskog aspekta

Eo recimo uzmemo zamislimo da sajt nikad nie imao forum i sta bi se desilo?

Sustinski nista sve bi bilo identicno vezano za sajt rejting kurac palac. Razlika je samo sto ne bi imali kmecevinu debiliteta u ovom obliku koji imamo danas i nekakav 'vanvremenski' sud o vremenima koja su te novonadosle kmejmune i privukla na sajt

caro, ne li si ti bio trajnjavan više puta tih dana i sada čezneš za njima kao što čezneš za mojim kurcom?

1. doba: autori i autorke pasivno koegzistiraju, niko ne jebe, pišu se defke

2. doba: pojedini autori jebu pojedine autorke

3. doba: autorke opadaju, pojedini autori besomučno pričaju o tome kako su pojedini autori jebali pojedine autorke

4. doba: autorke ne postoje, pojedini autori, koji ne jebu, pričaju o pojedinim autorima koji su jebali pojedine autorke kao o likovima koji nema šanse da su ikoga jebali sa takvim autorovanjem

da bas ceznem mejm snime sa dve defke drzi istoriju sajta u malom prstu mejmun

Bukv bio trajni za vredjanje modova valda prvi put posle bio kolektivni harakiri de smo izgasili sajt i kmejmune na par dana dok nije sve moralo rucno se pobrise. Taj deo mi ostao u lepom secanju

opet on o definicijama, bombašev kompleks jbg

čoveče božiji, braniš kozopolitu o kojoj tvrdiš da nisi ni reč čuo do nedavno, još manje vršio interkaciju s njom, a nema je od kako je razmodovana i sad kao ti neki mudonja koji vređa modove, a brani peračicu babljih guzica koju boli kurac za debila koji jedva srpski priča. ustvari nije da je boli kurac, uopšte nema pojma da ti postojiš.

Cara da brani nekog, nema sanse

hahhaha o cemu pricas snime jbt, bukv jedina konekcija je sto ste kmecali vas par debila kako je to bila neka strasna moderatorka i u njeno vreme nije moglo da se funkcionise na forumu solidan kmek

Ko i cocali sto je ometao forum bukv nije moglo da se postuje od njega ne znam kako prezivesmo ahahah

možda zato i čezneš za tim vremenima, kada su te moderatori lupali tvrdim kurčinama na svakom koraku, a ti to voliš. sada nema ko da te izudara kurčinom pa pokazuješ klasične simptome ženske nedojebanosti.

kvalitentna posvecenost forumu rispektara

Kmesni narezak

Kmenofil

Kmelkijades.

Sva tri imamo me, što je vć pola od meme. Slučajnost? Ne bih rekao. Pmetnom dosta.

brate, ovde sam od 2009... ni jedna "era" koju pominjete nije bila bolja od druge, bile su samo drugacije.

jedino je period ovaj kad je kosmopolita bila mod, pa pred kraj modovarenja bila nekako propadanje polagano sajta, i proseravanje, pocelo se sa nekim tupavim prozivanjima i licnim uvredama, posto ljudi poceli da se znaju, i laganjima/tracevima/tetkastim ogovaranjima kurcima, koje su modovi i pomagali, sto sirenjem, sto nepravednim banovanjima i slicno, i nekako je ceo sajt licio na gomilu dr. vukova i sredovecnih tetki, sto je bilo malo teze za gledanje.

od kad ih kajzen sve razmodovao, tad je sajt polagano dosao do nekog stabilnog stanja i zdravog balansa izmedju vredjanja/zajebavanja.

to je moj utisak. znam da je nekima ovo bilo zlatno doba, meni je bilo ko kad gledas zvezdu da se gasi. sad bar se postiglo neko neutralno stanje, neutronske zvezde, nit svetli nit se gasi.