Posebna tema za Gazu

1. Naravno da je C, ti najekstremniji stavovi donose najviše klikova, a gomila ljudi već ima fobiju od zaključavanja. Hoću da vas sačuvam od kliktanja na te klikbejtove i da sačuvate mir, voli vas vaš melkić

2. C, c, c pogodi, šta mi treba šta mi godi

Biće kako je pripovedeno Melk, a ti cokći

3. Ali brate što ovi krenuli masovno da isteruju Palestince iz onog drugog dela i useljavaju im se u kuće LOL, u fazonu gvoždje se kuje dok je vruće, više i ne kriju šta im je cilj moroni.

4. A što palestinci ne izaberu jednog mma borca svog, ovi svog, i ko pobedi u oktagonu, dobija celu teritoriju. Ko u troji ono sa ahilom i onim džinom.

5. Ili u ukrajini ovamo khabib ovamo amosov, pa ko pobedi dobija krim

6. Jbt jutros razmišljam o tome, pet borvi 1 na 1, ne samo oni nego svaka zaraćena strana ubuduće.

7. Veliki umovi slicno razmisljaju, dragi melk

8. Ili u ukrajini ovamo khabib ovamo amosov, pa ko pobedi dobija krim

klicko za ukrajinu jbg

9. Brate može i desetoboj neki, dva u oktagon, pa dva šah, pa dva basket 1 na 1, pa dva sa puškama neki rl kanter da opale itd.

10. Sav svijet zna da su čifuti to uradili, džaba pritisak medija da se opere ćifutska bulja, mislim da su se ovog puta preračunali u tom ispiranju mozga pa sad prijete kaznama te “demokratske” zemlje svima koji misle drugačije

11. Ali pazi ovo

Američki predsednik Džo Bajden planira da zatraži oko 100 milijardi dolara u dodatnom paketu za nacionalnu bezbednost ove nedelje, uključujući 40 milijardi dolara pomoći za Izrael, Tajvan i za južnu granicu SAD, i oko 60 milijardi dolara za pomoć Ukrajini

Kakva bre bolnica pildu, jebo bolnicu, ljude, zločine protiv čovečnosti...Treba preko ovog izlapelog starca gurnuti što više para u ratove i obezbediti profit za narednu deceniju, on svejedno neće biti živ da trpi bilo kakve posledice a dogodine je bivši, mora to da se požuri sad.

12. Ma ne bi se to promjenilo ni sa trumpom, kakvi americki predsjednici, ima amerika svoje dublje interese u pozadini, niko od njih na to ne utiče samo je pitanje kojeg ce sta zapasti da izvrši tokom mandata

13. Senilni starac samo malo kvari sliku te snažne i stabilne amerike ali interesi su isti i oni se moraju paziti

14. Pitanje za trampa da li bi se full tako ponasao.
    Na kraju su ga kenselovali na svim levelima, zadrzao bi se na vlasti da je moglo sve da ide preko njega kao preo jozefa

15. Duboka država -> Dublja država -> Manus, Father of the Abyss

16. Tramp se vraća izgleda sl. godine, džaba ga miniraju po sudovima tamo, popularnost mu ne opada. Ne znam doduše na čemu bazira kampanju, ali ako zajaši još jedan mandat mislim da su Zelenski i ekipa tamo ugasili, biće zavrtanja slavine. Zato ovaj vrv mora sad tamo da izdeponuje dolara koliko je moguće.

17. Ja ti maloprije rekoh da se ništa ne mjenja dolaskom novog predsjednika ukoliko ciljevi nisu postignuti. Tramp ce nastavifi sve sto su ovi zapoceli, samo koristi sad kao kampanju ovo sto Biden radi i skuplja političke poene.

Ne kažem da tokom Trumpove vlasti neće doći do nekih promjena/rješenja/kompromisa kad je u pitanju rat u ukrajini ali tek onda kad se prvobitno postavljeni ciljevi (šta god oni bili za ameriku) ispune.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.