Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. nema ništa, vito. svi te vole, svi te cijene :)

2. Фала Брус, фала Луло :)

3. Ja imam jedan problem, već dva dana kad uđem na Vuku nakon poslednjeg isključenja, tako kad se vratim sa faksa, sve novopostavljene, popularne definicije su već ocenjene, a znam da ih nisam ocenjivao, jer bar 3-4, a uglavnom više nisam dolazio na sajt. Pritom, ne ostajem stalno ulogovan, iako koristim lični kompjuter. Promenio sam i šifru, pa ću videti da li će se to i narednih dana dešavati. No, hteo sam, ako može da se proveri šta je to bilo, da nisu, ne daj Bože, padali minusi sa mog profila, da ne ispadnem dežurni hejter. Hvala unapred :)

4. Mozda gresim, ne znam stvarno, ali cini mi se da neki moderatori rade u policiji. Naime, napravio sam poster, imao je sasvim dobar skor (oko 160+,170+), stajao je nekih nedelju dana i danas je obrisan. Valjda sam potrefio temu(nisam nasao temu za postere).

И како си закључио да пријавиш обрисан постер на теми да пријавиш 'ејт на своје дефке ??

5. HEJT - Davanje minusa bez čitanja.
    PRIJAVLJIVANJE HEJTA - Samo ukoliko primetite pad poena ili želite kontrolu.

Ovo NIJE tema za pitanja o obrisanim definicijama, prijave bagova ili pitanja upućena drugim autorima.

Locirajte temu koja vam je potrebna ili kontaktirajte nekog moderatora na PVT o stvarima koje vas interesuju. Ne spemujte bespotrebno operativne teme.

6. Джаст уан рутин чек плиз? Данкешн,унапред...

7. Овај аутор је имао дефиницију (обрис'о је сад) у којој говори да не постоји дефиниција на Вуки која нема минус. Ја му приложим ово као доказ да му дефиниција није истинита, и он одма' лупио минус на то. Је л' можете ви овај минус да поништите ил' тако нешто?

8. не можемо, а ти немој убудуће да прилажеш такве дефиниције уз тај коментар, то није лепо с твоје стране :)

9. Molimo autore da ubuduće obrate pažnju na prvi post kada postuju na ovoj temi.

10. Ako može provjera? Nešto mi sumnjivo.

11. Skinuta gomila lajkova sa duplih naloga. Hejta nema.

12. Nisu dupli već su od drugih ukućana(koristi i još neko moju IP adresu i ima profil ovde). Al' eto nek' bude da su dupli, baš je kul.

13. Jel može provjera? Neko mi je polupao minuse na skoro sve definicije

14. Niti ima hejta, niti je skinut lajk, niti ti je nešto obrisano...
    Koliko si u minusu?

15. Skinuo neki mod pre mene. Ali to je bilo nekih desetak glasova.

16. Скинуо сам ја неки мини хејтић од 10-ак комада, а тај што је лешио њега лешио је још двојицу. У међувремену неко други га је бановао. Чудно, пошто сам хејтове скидао ја :)
    Тако да Штефе, вјероватно смо се мимоишли.
    ЕДИТ: Грофе, пусти онога који скида хејт да и банује. Збуњујеш ме :)

17. ahahahaha...izvini...ja prvo banujem pa skidam glasove...

18. Ајте дедер проверите ме, нешто ми је чудно...

19. Skinuta dva starija.

Ništa novo.

20. Фала Стефи мњах мњах мњах

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.