Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Da, neko je pokrenuo automatsku skriptu koja na svaku tvoju definiciju lupa minus po objavljivanju.
    Nema nista.

2. ОК, добро. Само сам утриповао.

3. evo i meni je sad sve defke ishejtovao lik
    evo mu i profil
    mislim da je on
    -NEMA-

4. Rešeno. I ne stavljaj profile na temu, ne brini, možemo mi da vidimo ko je hejtovao.

5. Обриши пост, његов линк. Немој бановаће те ради клевете, било оправдано или не.

6. Сређено.
    ЕДИТ: Одустајем. Стефане, тема је твоја :)

7. Обриши пост, његов линк. Немој бановаће те ради клевете, било оправдано или не.

Obrisao sam ja. Ali nemojte više to raditi.

ЕДИТ: Одустајем. Стефане, тема је твоја :)

Ajde, bar si ga ti banovao. :))

8. Paiserinho, pročitao ti čovek svih deset definicija i nisu mu se dopale.

9. Paiserinho, ne zajebavam se. Lepo ti kažem da ti je čovek pročitao definicije. Dobro sam raspoložen i nije mi bilo teško da ponovo proverim.

10. Ne mogu da ocenim da li si samo lupio glupost pa sad jer si moderator neces da priznas da je glupost, ili iskreno mislis da ce neko kome se ne dopadaju prve 2-3, a kamoli 7-8, da procita svih 10 definicija. Ako je to drugo, mozda je trebalo sporije da izgovorim sve ovo.

11. Naterao si me da ti preko telefona gledam, jer prosipas gluposti po temi. Prvo, moderator nema razlog da te laze i ti nemas pravo da ga prozivas i javno optuzujes zbog toga.
    Da sporije izgovoris? Sta, brzo pises, pa mi ne stizemo da procitamo, ili sta?
    To nije bio hejt. Hejt je to sto si ti radio, sto je uspesno uklonjeno i zbog cega si zasluzio odmor.

12. Ne bih da spemujem, ali čini se da imam neki mini hejt, hajde neka mi neko to proveri.
    Zahvalnica unapred!
    EDIT
    Hvala za rešeno!

13. Може провера хејт/лајк?

14. Хејт, ајде, Коста казни их!

15. Vid' nije izbacilo...
    Majo, proverio sam, nemaš ništa.

Smare, zavrn'o sam rukave i krećem!

16. Били су неваљали сто посто! Казни их по гузи

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.