Parlamentarni izbori 2023.

1. Sad, ja se lično ne slažem sa tim shvatanjem SANU-a, mislim da je to previše zadrto razmišljanje, ali donekle shvatam njihovu poziciju, kao neke akademije, koja se bori za očuvanje srpstva kao ideje, identiteta itd...

to i da ne otvaramo, te gejtkipere srpstva, matora prdala sto nisu vidla dalje od tih 50 knjiga sto procitali.

ono, ako pogledam sad, najverovatnije ni ja ne mogu vise da se zovem srbinom, po svim definicijama koje imamo, ko da smo arijevci nacisti. daleko bilo da izgledas malo drugacije, ono, da se molis pogresnom bogu, si bezboznik ili peder ili tako neka sotona. ko da nas ima milijardu, i mnozimo se ko indijci.

tu slogu smo digli do mitskih proporcija kao sace budemo slozni srbi i onda cemo u nebesa ko narod, ko da smo vojska neka, sedi tu cuti i slazi se. sta ima koj kurac da se slazem sa carom npr, da bi morao da budem srbin aukurac. cemu to.

tu slogu samo mi guramo na pedestal.

dobro, i fasisti su, nije da nije. ima prednosti kad si vojska ili oces da budes neka teska diktatura. zato i dan danas imamo tu mentalnu gimnastiku gde najvece patrijote cuvari srbstva drkaju na hitlera.

2. Tri krunske gluposti prvosrbijanstva:

1) odbacivanje ostalih vera iz srpskog korpusa - pravoslavni monopol, ili jesi ili nisi

2) jako loš tajming za konačno rešenje albanskog pitanja (slobo mejmun napiči se sa natom u bosni i onda očekuje da ih za kosovo zabole)

3) proterivanje crnogoraca na cetinje i tvrd pristup srbovanju tamo (vrv jedino mesto u eks ju gde bi maks tolerantnim pristupom došlo do skoro potpune sinkretizacije srpstva i crnogorstva kroz nekoliko decenija normalnog odnosa)

3. sta ima se slazemo, ako se onaj srpski strah da bez snazne vlasti i jake ruke (citaj fasizma) ce se raspadnemo ko drzava jer ne moze se slozimo, ne treba ni da postoji srbija... cemu to koj kurac sta tlacis narod ako nece sam?

4. Tako da nisu poltrončina Ćosić i ostali SANU apartčici presvučene komunjare i pseudočetnici delili karte, sAd bI BiLo bOlJe

5. Jeste primetili da je skraćenica demokracke stranke DS, tj druga srbija hehe

A|C
    D|C

6. guglam sad, vazda sam mislio da je aparAtčik, ali izgleda da se kod nas odomaćilo i apartčik

Not exactly understandable, have a great day.

7. pa i nije, nisam primetio ko ti jer nisam gramar nazi, ali def je samo aparatcik

8. Odomaćilo se samo u mom domaćinstvu izgleda, hvala na ispravci uvaženi lingvisto

9. ali def je samo aparatčik

+1

10. Odomaćilo se samo u mom domaćinstvu izgleda

https://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-crvena-zvezda?strana=981#post_4040610

tvom i bombijevom

gugl izbacuje i neke troglodite sa twitera i neke 'kvalitetne' pravopisne sajtove gde piše bez a

11. Sto kralja uJediNitelja niko ne spomene, taj nas je ukanalio za ceo vek posle sloba morao da ispravlja sranja (sad je on krivac za sve)

12. cak bi moglo da se veruje da je to prvi drugosrbin, preteča svih buducih majmunisanja

Jebes se pesto godina sa turcima ocuvas neki identitet, dodjes do daha povratis sta si trebo izgines ko mejmun - MI SMO SAD JUGOSLOVENI BAJO ZNAAAAS

13. Tačno tako Caro moj, još od 19. vijeka imamo vrlo diskutabilnu nacionalnu i spoljnu politiku. Nažalost.

14. A da li je Aleksandar prvo ili drugo srb je zapravo sasvim slučajno vrlo ozbiljna diskusija, jer što bi reko Žoc na čuvenoj konferenciji za štampu, ima rezona za oba

15. Britanski kralj drugosrb jebo mu pas mater, posle dobili pajsad drugara tita da nas usmerava sta i kako dobro smo i prosli jbt

Kacu na kraju hteli da nas rascerece 90ih uuuu vidi javila se zelja za velikom srbijom zli srbi hoce tudje zemlje kmeeee nato reaguj (drugosrbi: tako nam i treba kad hocemo da ratujemo(trebalo je u miru sve to razjebati na nasu stetu))

Sve u svemu otpr samo srbi hoce neku nezavisnu tvorevinu od drzave bez uticaja spoljnog faktora na ovim prostorima(za razl od ostalih guzicoljibaca koji jedva doceka da u njiovo ime neko mlati po srb)

16. A da li je Aleksandar prvo ili drugo srb

prvi drugosrb zvuchi smeshno kme kme

17. I onda onaj mejmun od kralja sto ne zna da prica dodje da bude kralj u srb, idi budi kralj u jugoslaviji papane