U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nažalost si u pravu
Напусти сајт јесам ти реко јуче немој да те видим да пишеш било шта
evo jovure simic ti debankovo stanivukovica u par recenica. Fino iskritikovo i onaj park cirilice sto imate lol
https://youtu.be/oSq9KmXIcYU?si=Eilg5oxFcfDNJGWA&t=4890
On ti je Dodin čoek, taj Danijel.
Ispljuvo i dodea isto nije dao taj vaib
Cak reko za malog da je dode 2.0
Jeste vidim sad. I meni je čudno. Jer on je redovan na svim režimskim televizijama u Republici Srpskoj, zato mi nije jasno. Ili je malo promijenio kurs, ili konta da ta kritika neće nauditi Dodi, pa da ispadne kako je on objektivan i kritikuje obe strane.
Jer realno ova kritika Dode, nije ništa novo rekao, ne može mu smetati, a kritika Stanivukovića koji je neka potencijalna konkurencija može mnogo više Drašku da našteti.
lolo, jeste a kritikuje i draska nebil kod oni koji ga pozitiviraju radili to jos jace. Draskov covek sig
Dobro, ajde, možda nije ničiji, otkud ja znam. Al znam da je na režimskim televizijama često i ne priča uvijek baš pametne stvari, mada nije ni glup, vrijedi čuti i njegovo mišljenje.
Verovatno zagovara rusku stranu pa Jovi zasmetalo jer nije demokracki lol
Iskr nisam pratio puno vrv o realnom stanju na frontu u ukrajini prica pa sam posluso taj deo, onda se nadovezalo na ove tvoje hvalospeve o drasku pa reko da cujem realnu pricu :)
Pa i ja sam za Ruse, al mi se ne sviđaju ti likovi što pomno prate te sve ratove, maltene do nivoa naslađivanja. Samo im još fale kokice. Npr. ona emisija na Informeru "Rat uživo". Zlo i naopako. Oni bi volili da neko rokne nuklearku, da oni mogu od toga praviti spektakl i popravljati gledanost.
hehehe, nisu ni ovi finiji mediji puno bolji samo guraju drugu tematiku. Oni pricaju kako rusi izgube sig i kako svaki dan gube hiljade i hiljade ljudi.
Za Ruse i Kamalu, pa gde ovo ima lololo
Za Ruse ti je jasno zašto... slovenska braća, tradicionalni saveznici ovo ono...
A za Kamalu pogledaj ovaj video paš vidjeti i zašto:
https://www.youtube.com/watch?v=Vf5MThSniiY
auuu Jovore asi ti zaglibio
Nadjes ovog demokrackog placenika kao realnog anti-trampistu da ti bude uzor. Prvo kenja kako trampaleo nije dao gladnoj deci u gazi da jedu, onda kako ce kamala zaustaviti rat a tremp ce napraviti jos gore, posle kenja o abortusu, posle jede govna o klimackim promenama i na kraju se posere po trampu kako je rasista jer proziva ovu glupacu. I ti stvarno mislis da on veruje u ovo sto propagira lol
Meni iskreno Berni djeluje kao dobar čova. I on je malo protiv establišmenta, zato su ga demokrate zajebale 2016. trebao je on biti kandidat, a ne Hilari. Da je bio vjerovatno bi pobijedio Trampa.
Al on je previše lijevo za američki ukus, a sad je već i premator.
ma jeste, brutalan je. Vote kamala pod obavezno tramp ostavio gladnu decu na cedilu kakva dzukela
pa jbt kamala ti potprecednik sad o cemu pricamo ovi guraju izrael u rat na max i fazon kritikuju bibija da ne pravi sranja da se smiri malo kao eeeej prijatelju pa nemoj tako jako evo bice sankcija lol
ovi razvalili gazu napravili genocid na max, sve vreme uz asistenciju usa al ne...tramp ce napravi sranje
ovi bukv vec presli na liban tamo zavrsili sta su imali
Јоворови скорашњи постови ме бацају у депресију. Не смем да читам више.
hm... ne znam možda si u pravu što se tiče te spoljne politike, samo meni se čini da ni Tramp nije u fazonu "nećemo podržavati Izrael", čak mi se čini da ih i više podržava.
Ali kažem, ništa nije isključeno, možda bi Tramp sa svojom pragmatičnošću tu isposlovao neki dil.