Prijava

Zasto je maskiran majmun

Nemam pojma, mislim da nije do privatnosti, jer je dovoljno prikazao lica da ga se može prepoznati. Možda neka umjetnička fora... Meni se to iskreno ne sviđa. Inače kul lik.

ovaj video od prosle god

Radovi traju vec dvetri godine bukv

Nemam pojma, mislim da nije do privatnosti, jer je dovoljno prikazao lica da ga se može prepoznati.

Fazon radi zajebane stvari krsi zakon zlocest je jako

Ne idu vozovi pruga se gradi eeee moja srbijo propala nemodz posten jucuber ni da se ukrca ko svet

Fazon radi zajebane stvari krsi zakon zlocest je jako

Uglavnom transpesing i skvoting, ilegala
Pažnju mi skrenuo kad se peo na pripjatovu

D U G U
U
G
U

Vrv ima solidne videe vidim da se fura svuda solidno je fejlovo u madjarskom delu srbie mejmun

Video sam video u kom video rekorder emituje video o videu u videu

Dobar predlog Caro, baciću pogled. Nisam fan ni jednog od njih, ali je spoj stvarno interesantan.

Čini mi se da je Miroljub promijenio priču na bolje.

Kako mislis Jovo na bolje, mozda je ublazio narativ al sustinski ostao je na istoj prici samo se prilagodio raznoraznim jucub podkastima da bi bio zVeZdA

Pa na to sam mislio, malo ublažio priču, manje priča nekih gluposti. Vidi se da je pametan lik. Što se tiče tih stvari vezano za religiju, ima pravo na svoj stav. Ozbiljnije doživljava hrišćanstvo nego većina pravoslavaca.

Ono što mu ja zamjeram je što je nadriljekar i što na tome zarađuje pare na naivnima. Kao i to kako on zamišlja urediti društvo. Nisam pogledao ovaj čitav video. Bacio sam pogled na neke dijelove. Uglavnom nisam čuo mnogo nekih gluposti da je izvalio.

E sad, s druge strane, moglo bi se možda reći i da se prodao, da se prilagodio masi i odustao od svojih principa... Čudno je da je uopšte pristao da bude sa Desingericom u emisiji, s obzirom na raniju priču, i šta je govorio za kamenjarke, itd...

Ranija priča je bila autentičnija... ovo sad je razumnije, ali možda se lik prodao. A možda se i malo urazumio.

Sad kaže na primjer u jednom dijelu ko sam ja da sudim, treba prvo tražiti u čovjeku ono što je dobro. Meni je taj stav u suštini OK, ali ja sam takav stav oduvijek imao... a on je pričao "pod mač bato". Sad da li je promijenio mišljenje, ili se dodvorava ljudima, to je pitanje.

Možda bolje zasebnu temu da otvoriš

Solidna analiza, stim da za nadrilekarstvo je medijska splacina na nivou ne slusajte nikog osim izAbRanoG lekara, nit je rekao da je lekar nit je koga lecio obj

Mali podsetnik kako je odvalio klasicnog priznatog lekara

https://youtu.be/6L37cXCn9gU?si=qTb3th0gM9WUuXG_

lolo

Kakve ovo ima veze. Moja stara je pušila do 2013. dvije kutije dnevno, a odličan je ljekar.
Svako ima svoje poroke i loše navike. A što priča za kafu nije tačno, kafa nije štetna.
Veća je budala taj ljekar što je došao s njim u emisiju, time mu je dao legitimitet, i sad ga on zajebava.

ali možda se lik prodao

Ovo budi nedoumicu da se prodao, ali kome se prodao i ko to plaća tj ko bi to kupio u klasicnom smislu da botuje za nekog kad je lik antivaxer klasicni koji sprda moderan nacin zivota

Od pozitivnih stvari tu je prica o zdravoj ishrani, o porodicnim vrednostima u klasicnom smislu itd. Takodje prica o klasicnom obrazovanju fazon govedja medicina je u vecoj meri na mestu.

Moja stara je pušila do 2013. dvije kutije dnevno, a odličan je ljekar.

Ima veze itekako, kao promoter zdravih navika. Jbg ne ide za lekara da tuce dve kutije. Kao npr primer ekonomiste koji radi za neku bednu drzavnu platu. Ko bi mu ozbiljan verovao na polju finansija?

Pa nikom konkretno, možda je lik jednim dijelom narcis i egzibicionista i glavno mu je da bude popularan i da visi po televizijama. Vidio da se ona stara priča malo izlizala, pa je sad kao otvoren i za neke novine, eto kao prihvata čak i Desingericu onakvog blentavog.

Ima veze itekako, kao promoter zdravih navika. Jbg ne ide za lekara da tuce dve kutije. Kao primer ekonomiste koji radi za neku bednu drzavnu platu. Ko bi mu ozbiljan verovao?

To joj svakako nije bio nikakav plus, niti za pohvalu, ali to joj ne ruši kredibilitet kao ljekara. Prvo većina pacijenata ni ne zna da li ona puši ili ne, svakako nije pred njima pušila. Drugo, svakom je preporučivala da ne puši. Svakako nije promovisala pušenje.

A ona je propušila u doba ranih osamdesetih kad su skoro svi pušili, čak i ljekari. E onda je imala 2013. jedan zdravstveni problem, i tad se opametila. Od tada ne puši.

možda je lik jednim dijelom narcis

+1

Malo sam pregledao ovu emisiju u sustinu ispiso se po designerici sto se i ocekivalo, to sto je usao u debatu ne znaci da ga je prihvatio jbg nema logike, sedeo je i sa kofercetom pa nikom nista