Koji video gledate?

1. https://www.youtube.com/watch?v=Qo-RMevBCK0
    The Internet Ruined My Brain: How I Fixed My Focus

Mnogo dobra ova riba (u svakom smislu), a ima i interesantne sadržaje. Inače je neki ultraproduktivni frik, i izuzetno inteligentna.

2. да ово је клип за тебе како те интернет појео

3. Prvo treba priznati da imaš problem. To je početak liječenja. :D

Inače, ovoj se curi divim na mnogim stvarima. Ekstreman nivo energije, završila medicinu, radi već ko ljekar, pravi profesionalno editovan jutjub sadržaj, još je uz to slikar, vrlo svestrana riba... Al teško je nju ispratiti, teško da bi ikom bilo lako s njom... Kao da je stalno na koksu, tako mi se čini, taj nivo energije. A nije, strejt je žestoko, nije u tom fazonu da se nečim puca.

4. Sad koliko joj je blago to je pitanje. Možda je taj neki radoholičarski tip pa je ko na pokretnoj traci. U ovom videu rekla da je već tri godine kao išla na psihoterapiju. Ali je to na Zapadu kao normalno...

Ima inače 2 kanala:

Ovjde kao nešto filozofira dok slika... na razne teme.
    https://www.youtube.com/@feelosophywithelizabethfil6898/videos

A ovo joj je glavni kanal.
    https://www.youtube.com/@elizabethfilips

5. jovor se lozi na ribe eng govornog podrucja cija imena pocinju sa 'e'

6. баш зато што је на западу психотерапија нормализована одма знам да је комплетан ретард ликуша капирам да сам просечан јенки који је са њом у вези кавала би је наговорила да гласа за њу и ја би због њеног гласа изгинуо у бици за тајван 2027

7. Ti ode baš daleko...

Što se psihoterapije tiče, kontam da tu imaju 2 stvari. S jedne strane te su zemlje ekstremno fokusirane na biznis. Znači mora se raditi, mora se biti produktivan, i onda ako imaš bilo kakav psihički problem koji ti sjebava tu produktivnost, odmah ideš da to pokušaš popraviti nekako. Zato imaju te psihoterapije, zato mnogi piju i lijekove. Nemirnim klincima daju ritalin i slično da se mogu fokusirati itd. Glavna stvar im je fokus, rad, produktivnost i da budeš šaraf koji se dobro uklapa u sistem.

A druga stvar je da je i sama psihoterapija postala biznis i puno se reklamira, i ona se predstalja kao neko rješenje za sve probleme. Sad koliko zaista pomaže to je isto pitanje. Nekima sigurno i pomogne, ali vjerujem da se često koristi i kad nema potrebe i kao zamjena za neki normalan ljudski kontakt, podršku, itd...

Tu je opet otuđenost, gdje ti ne možeš sa porodicom i prijateljima pričati o nekim krupnim problemima, pa ti za to treba kao terapeut. A normalno bi bilo da imaš nekog bliskog s kim možeš pričati o svemu.

8. добро јоворе јбт не видим пост где смо написали Е ЈОВОРЕ ДАЈ НАМ МИШЉЕЊЕ О ПСИХОТЕРАПИЈИ!>?

9. Pa ti kažeš da je retard zbog toga što ide na psihoterapiju. Pa sam ti rekao šta ja mislim o tome. A vezano za ovo tvoje, ima tu istine da su ljevičari više pobornici psihoterapije, pa se to može uklopiti u profil nekog ko glasa za Kamalu, ali je to možda neka blaga tendencija, nikako nije pravilo. Osim toga ona nije iz Amerike već Engleske...

10. S jedne strane te su zemlje ekstremno fokusirane na biznis

hahah, jeste. Samo biznis i cao ahaha

11. nema lelemudanja samo bizniz private od kuce...miroljub im mentorise bukv

Onda krene stres pa jovor angazuje ovu da ga smiri

12. Mislim da su zaista u prosjeku marljiviji od nas i više orijentisani na rad. Ima tu i do protestantske etike i generalno životne filozofije. Na neki materijalni neuspijeh se gleda mnogo tragičnije nego kod nas. Ne kažem da je to dobro, samo konstatujem razlike u mentalitetu.

13. српски вукови са вол стрита командују средовечник британским бизмисменкама да зараде што више пара и роде што више мухамеда

14. A i dobra je picka samo tesko sa njom izaci na kraj, zahtevna jbg nece da se smiri.

Morace i ona nekog da angazuje uskoro da poradi malo na mentalnom zdravlju ako ovim tempom nastavi

15. паметна је у своја четири зида што би рекли пошто ништа неће урадити за науку неће јој дати глобалисти!!!

16. Brt bio bi sa njom al me nervira sto je tako popularna. Sad jbg ja da cekam da ona sve odradi pa da idemo u bioskop bolece me kita

17. A i dobra je picka samo tesko sa njom izaci na kraj, zahtevna jbg nece da se smiri.

To i ja kažem. Emma je tu bolja, više flegma, chill... :)

18. Emma je vise cokoladice slatkisi domaca mjuza, hoce da proseta, neobavezna zeza... ova bi samo da sljaka vija neke pare

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.