U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
jbga... tako nekako
Nista jbg jovore ti onda emmu startuj a ja cu se zrtvujem kod ove (bolja picka)
Samo rekao bih da nije njoj toliko do toga zbog para, nego ona ima neki unutrašnji osjećaj nezadovoljstva ako ne radi mnogo i ne postiže ciljeve. Gledao sam videe njene, nije materijalista uopšte, nije orijentisana na to da zgrne neku lovu, već prosto je užasno ambiciozna da mnogo radi, da pravi svašta, da doprinosi. Podsvjesno smatra da ako nije stalno u fullu produktivnosti da je ostala nešto dužna svijetu, da nije dala svoj doprinos, da nije iskoristila svoj kapacitet... osjeća krivicu ako nije stalno u nekom poslu.
Jao brt idem da ostavim sad taj post kod nje na komentare, nema sanse da ostane ravnodusna posle toga
Je l ima neka serija koja se nije svidela celticu <<< je l ima neka tema o kojoj jovor nema mišljenje
sporcka desavanja generalno
Još uvek čekam tibor razjašnjenje od jovora na temelju kog iskustva tvrdi da je švakcarska dosadna i da im samo sir čokolada i satovi valjaju
ваља фрау јована и вечера за њеног мужа
Cara u pravu si nisam viđao jovorlize sporta, evo izvinjavam se na prekom sudu
Istina... pratim malo Noleta, reprezentaciju, i to... al nikad nisam bio neki pretjerani fan sportova, u smislu da pratim redovno fudbal, ligu šampiona i tako to. Čak sam se pokušavao i natjerati, ono tipa da bi imao više tema razgovora s društvom, dok sam bio mlađi, tipa tamo srednja škola, ali ne ide. Prosto me ne zanima u dovoljnoj mjeri.
Mada opet nisam ni levat totalni, znam pravila svih sportova koji su kod nas popularni, ispratim velika takmičenja, i toliko je dosta od mene.
Sad trenutno me najviše zanima Borac pošto je izborio proljeće u Evropi (Liga konferencije)... što nikad nije pošlo za rukom ni jednom klubu iz Bosne.
Zna za Borac iz Banjaluke opaaaa
Геј
Na temelju rekla kazala. Čuo sam priče da je uveče dosadno, pusti gradovi u 9 sati radnim danom, slabo ljudi izlaze, itd. A i generalno su Švajcarci previše isprogramirani i u nekim stvarima konzervativni. Kod njih su žene među zadnjima dobile pravo glasa. Skloni su dosta štednji, vrlo racionalni sa potrošnjom resursa, itd...
Nisu u fazonu jednom se živi, već više sve s mjerom, i dugoročno planiranje, odgovornost, itd.
Како коментаришеш живот фрау јоване и њен живот потражи је на ИГ
jbt Jovore ko jos na silu pokusava pratiti fuzbal zarad druzenja majko sveta
Ono sto sam ja vidjao uglavnom jeste da su likovi sa dve leve ruke i noge poceli da prate fucu i enbea i to samo zbog kladionice. Nikad nisu igrali nista od tih sportova
Pa i ja sam ubrzo skonto da je to ćorav posao. Ali jedno vrijeme je to bilo glavna tema u društvu, pa nisam htio biti aut. Kasnije je i to postalo prežvakano, sad niko ni ne priča nešto pretjerano o sportu. U suštini oni su postali više poput mene, a ne obrnuto.
Nemam pojma ko je ona... baciću pogled.
A jbt glupace reko vuyi upucuje na jeremicku
Ova Jovana klasik lifestyle vlogerka u suštini ne nudi nikakve informacije, tu je ona sama proizvod, tj. njena ličnost. Poenta je da ljudi s njom razviju neki parasocijalni odnos. Influenserka klasična.
Inače solidna riba, ali na prvu ne čini mi se njen sadržaj toliko interesantnim. Malo je i ufurana, sva nešto hiper, ali bez nekog konkretnog sadržaja.
Ja više volim kad neko ponudi neki konkretan sadržaj, a ako dobro izgleda i ima i neki personality to je plus. Ali ako je personality sve što imaš da ponudiš, to mi je onda malo dosadno. Mada ima izuzetaka... neko može biti ekstremno zanimljiva ličnost.