Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. Trebala bi baš žestoka muda da se ne pojaviš tamo. I ko bi se to usudio, pogotovo ako je sam u tome? Možda neki Duci Simonović.

    A opet možda i kontaju, ne ugošćuje me Vučić ko Vučić već predsjednik Srbije kao institucija.

  2. Na one "zlatne momke" što su završili iza rešetaka nakon protesta, jer su bili naivni. Mogu i Jokić i Đoković da ga duvaju, nule su od ljudi. A i ostali.

  3. Druga stvar takvo odbijanje bi se sad moglo shvatiti kao destabilizacija države i poziv na maltene građanski rat.

  4. Pustiće ih iz tvorza čim se razgrne masa sa ulica. To je protokol otprilike

  5. A opet možda i kontaju, ne ugošćuje me Vučić ko Vučić već predsjednik Srbije kao institucija.

    naravno da to kontaju, isli su za svoju bulju u ime svih nas, i neka su. Vise je problem onaj ko to licno dozivljava i palio se ko papak a sad kmeci na ove slike jer pobogu tu je precednik

    obj da smo neki kurac i drzimo do sebe ne bi ni isli na gejpijadu, em kosovo igra opusteno to smo zaboravili, em fazon rujana nema iz vec poznatih razloga dopinga jelte itd itd isto ko sto smo mi jeli govna 90ih

    i vuceli se bas jebe za ove sportiste, oni mu dodju ko zlatna koka da zamajava narod (duci savrseno opisao sav taj olimpizam kakva je prevara i smece) i generalno profesionalni sport cemu sluzi

  6. Pustiće ih iz tvorza čim se razgrne masa sa ulica. To je protokol otprilike

    +1, i vođe protesta koji su ih i prodali će to proglasiti uspehom u borbi protiv nepravde i to je negde to.

  7. I da i ne, ako ništa drugo makar Đokovići Jokići ne moraju da se pentraju tamo i ponižavaju kao nekakva dekoracija, jebi se, imaš stotine miliona, pokaži malo neka muda nekad.

  8. +zagarantovano ucesce kod kesica i ivanovica i par radijskih gostovanja

  9. Ovaj Mandić se nije rukovao sa Gangulom ne zbog nekog naroda, već jer ga je ovaj umalo upropastio u NBG, koji je ovaj posle polupao u polufinalu lš i uzeo i finale, a ostaće zapamćen ko čovek leđenda, ispalio Šapića (moš misliti) to je čovek, a ne ova govna jebo im pas mater...Tako negde rezonuje ovaj narod, i u pravu je u suštini.

  10. Ovaj Mandić se nije rukovao sa Gangulom ne zbog nekog naroda, već jer ga je ovaj umalo upropastio u NBG, koji je ovaj posle polupao u polufinalu lš i uzeo i finale, a ostaće zapamćen ko čovek leđenda, ispalio Šapića (moš misliti) to je čovek, a ne ova govna jebo im pas mater...Tako negde rezonuje ovaj narod, i u pravu je u suštini.

    cuti nema veze na vlasti je pasce mu rejting

  11. mada sta znam, okej je zbog dece koja se loze na ove sportiste da gledaju ove stvari. jok ces ti gledas ove gluposti i ocekujes ne znam ti sta da se izbaci neka kosmicka pravda

    ovi likovi su deci uzor ko sto su nama bili neki djordjevici i sl. i pored promocije raznoraznih govana po televizijama ovo mu zbog dece u dobroj meri konstruktivno.

    Evo ti novax npr je tih 200k forvardovao u humanitarne, ima tu jos primera koliko oces. Malo je retardirano od djovaxa ocekivati da rusi presednika. To ce kad prestane sa karijerom i kandiduje se na presednickim. Polako.

  12. Druga stvar da su odbili Vučića time bi pojačali argument vlasti da su protesti protiv njega lično, a ne protiv kopanja. Tj. da je kopanje samo izgovor, povod.

    Zašto mu davati toliko na značaju?

    Po meni ovo večeras je jedno, priča o litijumu je drugo. Oni mogu koliko sutra podržati proteste. Mada neće, ali ništa ih ne sprečava. Trebali bi.

    Nole možda i podrži. Podržao je još neke proteste u prošlosti.

  13. novax npr je tih 200k forvardovao u humanitarne

    Caro brt to je bukvalno ko kad starici pred crkvom udeliš tri i po dinara i slikaš se dok to radiš, da se zna da si dobar čovek.

  14. Caro brt to je bukvalno ko kad starici pred crkvom udeliš tri i po dinara i slikaš se dok to radiš, da se zna da si dobar čovek.

    nemoj obezvrednjivati neciji novac samo zato jer ga je zaradio prethodno nema poentu jbg

  15. to ti ko ona fora e ti imas jaku platu aj casti ja sam uboga sirotilja radim za minimalu

  16. Momci da vam javim, olimpijske igre su završene ili što bi vuzi reko

    Moze lock

  17. nemoj obezvrednjivati neciji novac

    ...Isus sede prema kovčegu za priloge, te gledaše kako narod meće novac u kovčeg; a mnogi bogati metahu mnogo. I dođe jedna siromašna udovica pa ubaci dve lepte, to jest kodrant. Tada dozva svoje učenike i reče im: zaista, kažem vam, da ova siromašna udovica stavi više od svih koji metahu u kovčeg; jer svi metnuše od svog izobilja, a ona od svoje nemaštine stavi sve što je imala, sav svoj imetak.

  18. Mani me Caro tih crnačkih fazona, tih dvesta iljada nije novac od nekog sponzora već od naroda i njegove bede, oprema za bolnicu je mogla (i morala) da se pazari za tu lovu. Samo je uzeo sumu od jednih i dao je drugima.

  19. eh da je problem u tih 200k, mozes misliti, nisam cuo da jos neko od sportista forvardovao te iste pare koje narod zaradio

    naravno ovo je najmanje sto je mogo da uradi da neisapdne smecar, al opet jedini je to uradio

    aj sad uzmi jokaru da uradi isto a u timu ima ljude kojima ova kinta ipak znaci necega

    brate oces spucas amere u sketu i da ih ranis hranom iz svetofora, esi normalan

  20. Hahaha evo npr ovo sto melk sad prica, ja do maloprije ne bih uopste pomislio da ima ovakvo misljenje po pitanju tih famozni 200k, zato mi je melk enigma ali rispekt svakako

"Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga www.vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“."

Ekonom:east Magazin | 03. Februar 2011.