Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hahaha
best scenario: jovorov chad sin cepa nekog pederka dok mu jova jebe keve na stonom tenisu. posle mali plati i pivo kad je glup lolo
xaxax odlicna tema
Ne nego bi žene radile abortuse ilegalno. Ajd ti meni nađi jednu državu koja je zabranom abortusa povećala natalitet?
jova nakon ostvarene pobede u tri seta: asam te naguzio baci petaka hnjo hnjo hnjo
Ima i tu istine (mogu da zamislim npr. subkulturu u kojoj bi najveći baja bio onaj koji poznaje najviše opskurnih hevi metal albuma), samo nije svako takmičenje jednako toksično. A sem toga može se težiti uslovima u kojima biti na vrhu neke hijerarhije nije neophodno za opstanak.
Nije ni meni jasno, kako se ubeđuju ljudi da budu manje probirljivi. Od vrata do vrata, reklame na autoputu?
VOLJELA JE VISOKE MOMKE. A NJEMU REKLA JE NE. POSLIJE DVIJE NEDJELJE JE UMRLA. PROSLIJEDI OVO NA BAR 10 BROJEVA DA I TEBI SESTRA KURVA NE BI UMRLA.
jebač, tebe ova tema baš inspirisala, nije da nije :D
Što se probirljivosti tiče, u suštini, uvijek će ljudi biti probirljivi. I to je okej. Al ajd da to takmičenje bude u nekim ljudskim kvalitetima, potencijalima, a ne da svi imaju u glavi taj neki kont, ako nisam zadovoljio 56 nekih arbitrarnih kriterijuma, nemam šta da tražim. Ili da isto to očekuju od partnera. Žene su tu realno probirljivije od nas, mada nismo ni mi cvjećke.
Što se tiče toksične kompeticije, koja je u nekim krugovima poznata kao "Moloch", ima jedan dobar video:
https://www.youtube.com/watch?v=fifVuhgvQQ8
moze neki, recimo da bude lepa i zgodna, iz dobre kuce i plemena, ne mora da zna da kuva i to jescemo po restoranima, fer inaf init mejt?
Po meni probirljivost je u redu dok god nije kontraproduktivna. Ako neko zbog probirljivosti na kraju ostane sam, što se nerijetko dešava, on je fejlovao igricu, jer mu se gasi loza, a geni izumiru.
Mogu ja težiti ribama kao Anđelina Džoli, al džaba kad nisam njihova liga. Ako se tim kriterijima budem vodio, stara neće dočekati unuke.
dobro brt necemo ih tuci, cerati ulicama i braniti da rade ali nemojmo im bas ni pomagati bog s tobom i andjeli bozji
Da se uvede rampa na vrata klubova kafića javnih mesta recimo, kao na mostovima što ima za visinu kamiona, možda bi to pomoglo…
Nisam rekao pomagati nego omogućiti. To jest, ne sprečavati ih. Ako moraju da se kriju, veća je šansa da nikad neće ni imati stabilne veze.
Nije bez razloga ogroman stepen promiskuiteta u toj populaciji.
Jebač pogledaj klip o Molochu. Nisam očekivao od tebe da miniraš ovaj argument.
ne razumem zasto bi uopste trebali da imaju stabilne veze
ne razumem zasto bi uopste trebali da imaju stabilne veze
Pa potomstva radi brt. Oh wait...
kako je to rucak nebitan lvl argumenta
Mada ima smisla to, da ne sire polne bolesti medju populacijom, samo ne znam kako mislis to, dosta stvari koje Jova predlaze mi lice na distopiju
Pa iz istog razloga kao i ti, kao i svaki čovjek uostalom.
Mislim, OK, poštujem ja da je tebi možda neko vrijeme interesantnije svako malo navatati neku kujicu i izjebati, ali na kraju i to dosadi, a čovjek nema u tome neku sreću i trajno zadovoljstvo.
Tako isto i oni.
Jebi ga ljudi su stvoreni za serijsku monogamiju, a ne za stalni promiskuitet.
Osim toga, promiskuitet dovodi do širenja seksualno prenosivih bolesti.
resavaju to bolesnici tako sto usvajaju decu i gaje nove bolesnike oblikujuci ih dok su jos meki ko glina
znaci jezivo, ok nisam za kamenovanje u stilu mojsijevog zakona (MADA?) ali onoooo