Porodične vrijednosti

1. Since 2001, medical personnel working for the Iraqi state health service controlled by Saddam Hussein at the Basra hospital in southern Iraq have reported a sharp increase in the incidence of child leukemia and genetic malformation among babies born in the decade following the Gulf War. Iraqi doctors attributed these malformations to possible long-term effects of DU, an opinion that was echoed by several newspapers.95141142143 In 2004, Iraq had the highest mortality rate due to leukemia of any country.144145 In 2003, the Royal Society called for Western militaries to disclose where and how much DU they had used in Iraq so that rigorous, and hopefully conclusive, studies could be undertaken in affected areas.146 The International Coalition to Ban Uranium Weapons (ICBUW) likewise urged that an epidemiological study be made in the Basra region, as requested by Iraqi doctors,147 but no peer-reviewed study has yet been undertaken in Basra.

2. Na vikipediji je isto tako neki stav da nije baš naivna stvar, ali da nije ni toliko štetan koliko neki dižu paniku. Mada sve treba uzeti s rezervom.

Ja sam citirao samo one dijelove koji idu u prilog štetnosti... haha... :)

3. nije mnogo radioaktivan be like

Излагање осиромашеном уранијуму може изазвати оштећење бубрега код људи.

Осиромашени уранијум је показао цитотоксично, генотоксично и канцерогено деловање у испитивањима на животињама.

Епидемиолошки подаци показују да је уранијум изазива женске репродуктивне поремећаје код људи.

Након што је муниција са осиромашеним уранијумом коришћена током оружаног сукоба, присуство осиромашеним уранијум и његових једињења у земљи и у води, или на опреми и у зградама, може да зависи од великог броја фактора, а представља краткорочну и дугорочну опасност за здравље локалног становништва.

4. tu je negde u ranku pringlsa

5. Evo jedno interesantno istraživanje za jebača i Plidua, jer stalno glorifikuju bogate a pišaju po sirotinji.

https://www.scientificamerican.com/article/how-wealth-reduces-compassion/

6. O situaciji u Južnoj Koreji.
    Tamo je total fertility rate 0,72 djece po ženi. (A treba 2,1 za prostu obnovu stanovništva)

https://www.bbc.com/news/world-asia-68402139

7. Ko ih jebe kad samo rade. Ali, to će doći i ovdje, neće se radničkoj klasi dati pravo na ventil, ćeif, odmor i uživanje, pošto će radnička klasa samo da...radi.

8. Koliko je u s koreji

9. i oni izumiru, al puno sporije
    U Srbiji 1,63
    Bosna: 1,18 do 1,36 (različite procjene)

10. dobri su ovi iz s koreje, vrv ih onaj ludjak prisiljava na sex

11. Samo se vi smijte, i Hitler je nekima u početku bio simpatičan. Par napada raznih ekstremista, ne može biti opravdanje za fašizam.

12. jovo el jedini ti nisi provalio da su hitlerovi danas cvrsto iza pozicije levice?

13. Rispekt jovo, nek si im reko

Ali prvosrpsko pravilo glasi: ako te u stavu podrzi bosnjak, albanac, hrvat ili crnogorac automatski postaješ drugosrb i izdajnik

14. hvala Bogu pa smo naučili da više ne slušamo bošnjake albance i hrvate svi sem jovora izgleda

15. Ocekujem prosperitet neki, prvo u duhovnom a onda u materijalnom smislu

16. Ali prvosrpsko pravilo glasi: ako te u stavu podrzi bosnjak, albanac, hrvat ili crnogorac automatski postaješ drugosrb i izdajnik

citao sam malo komentare sa klixa sto si me odvracao da ne citam, ima i tamo normana koliko hoces. sad mi je otprl jasno sto si me false forvardovao

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.