U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Пећ
*Peja
Na straži pored Prizrena
u eStoniJi sto dalje od putina
Vushtrri
Gde god ima najvise avokada, selimo se za njim, ko Indijanci za bizonima
Avokado je uvek negde zrel.
ej nije fer htio sam ja u peć
u sarajevu abd
gledo sam neke razlednice na gazivodama je bas fino, tamo bi sagradio vilu a la novax
https://www.google.com/maps/@42.9527562,20.5929503,418m/data=!3m1!1e3?entry=ttu
https://i1.wp.com/www.snews.rs/wp-content/uploads/2023/09/vila-radocici.jpg?w=800&ssl=1
У хацијенди миодрага раодичића
Na Tasosu
srbi se ne bi vratili na kosovo ni da tanos pucne i dezintegrise sve sipce, svi se uvaili po bg i nisu, imaju dobre funkcije, best life ever
bilo bi povratka ko i u rvacku sto ga je bilo, isli ljudi kad su dobile neke pare za obnovu, iako su mizernu kintu dobili opet se deo vratio
tako i ovo, ne bi se vracali ovi sto su prodali, al ako im das neke pare za izgradnju vratili bi se ponovo pogotovo ovi sto su proterani
vrv i dobar deo podstanarise i jede govna kojekuda, vratili bi se kuci ko dobar dan
inace siptari ukinuli granicu sa albanijom nema kontrole nema nista prolazi se ko u jevropi
Mislim da se u cro vratio jako mali br a od tog broja ogroman % cine stariji.
znaci 2.6% :P
jeste, al taj povratak srba finansirali kroasani preko eu jer su morali, bukv mizerija sta su dali a sta su trebali i jopet se ljudi vracali
na kosovo ako bi srb organizovala bilo bi drugacije, cuj ne bi ljudi voleli da se vrate u svoje kuce.
i u cro bi se vratio veci ibroj ljudi da ima kakvih takvih uslova za zivot za njih tamo, to je otprl i osnovni uzrok problema
kurcofil bi ti se sutra vratio medj svoje kozojebe samo da mu das dovoljno avokada bukv
Sta pricas ti caro sviju ti
Cuj da se vrate na Kosovo, neće iz BG u Novi Sad da se vrate a kamoli dole u neku vukojebinu.