Јел ми верујеш да сам сањао да неки Аљбанац зове Милана Тарота и тражи му помоћ, као да му спасе живот а овај му одговара "морате да зовете НАТО пакт", као ми Срби више нисмо надлежни... Хахаххаха
Napiši novu definiciju
Tvoje definicije
Omiljene definicije
Tvoji komentari
Komentari na tvoje definicije
Tvoji postovi na forumu
Privatne poruke
Podešavanja
Odjavi se
Definicije
Forum
Čet
Autori
Vraćanje vojnog roka
1
2
3
…
25
Plankton* pre 7 godina
Rasni, boli te kurac i ako pogineš, nije neka šteta, realno. A ja ako poginem, ovaj svet gubi jedan veliki um, a ova zemlja velikog čoveka.
bombas pre 7 godina
Od 99 do 2003 valjda u mirnodopskim uslovima sam bio pozivan na vojne vezbe skoro jednom mesecno, katkad jednodnevne katkad visednevne. Samo jednom nisam otisao na jednodnevnu jer sam bio prehladjen i poslali mi poziv od sudije za prekrsaje. Odem direkt u kasarnu i najebem se majke majoru, kazem mu sram vas bilo onolika govna na Kosovu pojedosmo, kaznjavas me za glupost. Poceo da se izvinjava, kaze majku im jebem i ona govna iz administracije. Reko nemoj da me zovete vise, idem u zatvor ako treba.
Sad bih ratovao samo u slucaju pravljenja velike Srbije, naravno nikad sa naprednjacima , Seseljom i ostalim americkim placenicima. Samo sa nekim liderom centra.
Da nisam Djavo bilo bi lako ignorisati ove prave ratove sa pucajlkama ubijanjem i tako to, to su mali ratovi nebitni i glupi i meni, mada ih Satana ih uvek napravi tamo gde su slabi ljudi ali ih uvek prvo bas dobro unakazi duhovno.... Verski su vise duhovni i mnogo strasniji bas zbog toga.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
shone galija sig
i će kaže IMAŠ kartu I do prishtine
https://www.youtube.com/watch?v=M2rTafbQepg
https://www.youtube.com/watch?v=lc3hIffK5P0
amerikanci su dobri ljudi koji su nas oslobodili i dali nam slobodu
nisam znao za ovaj siptarski danke dojcland
U Prizren, al tamo danas 20 Srba u vrh glave...
Ok dr vuce
Јел ми верујеш да сам сањао да неки Аљбанац зове Милана Тарота и тражи му помоћ, као да му спасе живот а овај му одговара "морате да зовете НАТО пакт", као ми Срби више нисмо надлежни... Хахаххаха
kajlija
kamenofil
Clarkvtaylor@gmail.com
Napiši novu definiciju
Tvoje definicije
Omiljene definicije
Tvoji komentari
Komentari na tvoje definicije
Tvoji postovi na forumu
Privatne poruke
Podešavanja
Odjavi se
Definicije
Forum
Čet
Autori
Vraćanje vojnog roka
1
2
3
…
25
Plankton* pre 7 godina
Rasni, boli te kurac i ako pogineš, nije neka šteta, realno. A ja ako poginem, ovaj svet gubi jedan veliki um, a ova zemlja velikog čoveka.
bombas pre 7 godina
Od 99 do 2003 valjda u mirnodopskim uslovima sam bio pozivan na vojne vezbe skoro jednom mesecno, katkad jednodnevne katkad visednevne. Samo jednom nisam otisao na jednodnevnu jer sam bio prehladjen i poslali mi poziv od sudije za prekrsaje. Odem direkt u kasarnu i najebem se majke majoru, kazem mu sram vas bilo onolika govna na Kosovu pojedosmo, kaznjavas me za glupost. Poceo da se izvinjava, kaze majku im jebem i ona govna iz administracije. Reko nemoj da me zovete vise, idem u zatvor ako treba.
Sad bih ratovao samo u slucaju pravljenja velike Srbije, naravno nikad sa naprednjacima , Seseljom i ostalim americkim placenicima. Samo sa nekim liderom centra.
Odlično sajt radi
Ja cu u Albaniji koosovske siptare treba proterati u BG a Srbe u Albaniju tako da cu ziveti u Albaniji jedino tako je ispravno.
Da nisam Djavo bilo bi lako ignorisati ove prave ratove sa pucajlkama ubijanjem i tako to, to su mali ratovi nebitni i glupi i meni, mada ih Satana ih uvek napravi tamo gde su slabi ljudi ali ih uvek prvo bas dobro unakazi duhovno.... Verski su vise duhovni i mnogo strasniji bas zbog toga.
KiM? Je l to neki H&M za Srbijance?
Možda neko zarobio Kim Besindžer?
Ehh, Kim u Poverljivo iz L.A...
Kim Sexler iz beter kol sola
I meni Kim iz BCSa pada na pamet, a ne Kardašijan znači da sam avantgarde
Teska srca kazem da je Kim nadmasila Skajler
Po jebozovnosti naravno
Vala nijedna ni druga mi nisu jebozovne samo sto mi je skajler gadura
Kim je bogmajka jebozovnosti