Gde ćete živeti kad oslobodimo KiM?

1. shone galija sig

i će kaže IMAŠ kartu I do prishtine

2. amerikanci su dobri ljudi koji su nas oslobodili i dali nam slobodu

nisam znao za ovaj siptarski danke dojcland

3. U Prizren, al tamo danas 20 Srba u vrh glave...

4. Јел ми верујеш да сам сањао да неки Аљбанац зове Милана Тарота и тражи му помоћ, као да му спасе живот а овај му одговара "морате да зовете НАТО пакт", као ми Срби више нисмо надлежни... Хахаххаха

5. kajlija

kamenofil

Clarkvtaylor@gmail.com

Napiši novu definiciju
    Tvoje definicije
    Omiljene definicije
    Tvoji komentari
    Komentari na tvoje definicije
    Tvoji postovi na forumu
    Privatne poruke
    Podešavanja
    Odjavi se

Definicije
    Forum
    Čet
    Autori
    Vraćanje vojnog roka
    1
    2
    3

25

Plankton* pre 7 godina
    Rasni, boli te kurac i ako pogineš, nije neka šteta, realno. A ja ako poginem, ovaj svet gubi jedan veliki um, a ova zemlja velikog čoveka.

bombas pre 7 godina
    Od 99 do 2003 valjda u mirnodopskim uslovima sam bio pozivan na vojne vezbe skoro jednom mesecno, katkad jednodnevne katkad visednevne. Samo jednom nisam otisao na jednodnevnu jer sam bio prehladjen i poslali mi poziv od sudije za prekrsaje. Odem direkt u kasarnu i najebem se majke majoru, kazem mu sram vas bilo onolika govna na Kosovu pojedosmo, kaznjavas me za glupost. Poceo da se izvinjava, kaze majku im jebem i ona govna iz administracije. Reko nemoj da me zovete vise, idem u zatvor ako treba.

Sad bih ratovao samo u slucaju pravljenja velike Srbije, naravno nikad sa naprednjacima , Seseljom i ostalim americkim placenicima. Samo sa nekim liderom centra.

6. Ja cu u Albaniji koosovske siptare treba proterati u BG a Srbe u Albaniju tako da cu ziveti u Albaniji jedino tako je ispravno.

7. Da nisam Djavo bilo bi lako ignorisati ove prave ratove sa pucajlkama ubijanjem i tako to, to su mali ratovi nebitni i glupi i meni, mada ih Satana ih uvek napravi tamo gde su slabi ljudi ali ih uvek prvo bas dobro unakazi duhovno.... Verski su vise duhovni i mnogo strasniji bas zbog toga.

8. KiM? Je l to neki H&M za Srbijance?

9. Možda neko zarobio Kim Besindžer?

10. Ehh, Kim u Poverljivo iz L.A...

11. I meni Kim iz BCSa pada na pamet, a ne Kardašijan znači da sam avantgarde

12. Teska srca kazem da je Kim nadmasila Skajler

13. Vala nijedna ni druga mi nisu jebozovne samo sto mi je skajler gadura

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.