SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. Јеби га, блејали бисмо на редиту ал' дозвољено је само ако си другосрбин педер.

2. sajt ima samo jednu svrhu da ljudi pisu bez cenzure.to je karta na koju treba da ides slusaj mene ja sam CEO menadzer.

takoe labe samo sloboda

3. mogu misliti kakva je blejacka moderacija na tom reditu usranom vrv neki mejmun viri iza svakog coska sta se sme jesti govna i skace ko mejmun

4. pa jeste.ima teme ko i svaki forum,mislim na one glavne plus sto ovde mozes da otvaras sta hoces.ima i definicije da mozes to da radis i to je to.za nesto vise treba vise ulaganja.od toga nema nista.samo ovo sto ima treba bolje da se uredi.

5. jbt cak su plidua pokvarili decka u nekom momentu kad je krenuo cesce da ide tamo, kreno ovde da prosipa rekli na reditu ovo rekli na reditu ono kaze tamo su sve mensovci

kako covek moze lako da se zajebe

6. pa evo malopre cist primer kako jedu govna.ja sam posecivao redit neko vreme dok me nisu smorili suicidni likovi.svaki dan diskusija o samoubistvu.i mnogo nekih frikova, kao neki amisi, neki cudaci

7. ma jebo sajt/forum bez neke tematike koliko toliko da je ima ko ove def posteri daj bilo sta, moze i motoforum i kanterstrajkovi, ili ljubitelji kerova i zivitonja sve to ok

redit splacina svega nema sajam debilcina

8. tematiki u pravu si.ali nema od toga nista.makar ja tako mislim.sajt ne moze da primi vise od 30 ljudi istovremeno kamo li nesto drugo

9. sad nema ni da se edituju poruke..skresao si ga lepo kajzeno sta je sledece izbacujes slova

10. pajz ti ovo kako ovi sebe predstavljaju hahhaha

Dobro došli na r/Serbia, najveći srpski kutak na Redditu. Upoznajte zemlju fascinantne prirode, dobrog provoda i još boljih ljudi

da evo ovde ce ljudi upoznati srbiju vrv kmece najvise o vuceli

11. ja koliko sam primetio redit srbija najvise sluzi za anonimno izlaganje psihickih problema

12. ovde se neko zalio da su ga banovali tamo.hahah.ne smes nikog ni da opsujes..

13. ma jebi ih

al ovo bukv ne znam da sam video da je sait ikad bio slozniji oko necega ko ovo pitanje aktuelno oko ovog fake redizajna, kad ovo kazem mislim na all d tajm vremena

14. jbt nema vise podforuma nego samo forum i tu izlistane sve teme.daj kajzene nemoj da zajebavas gde si to video.gde je ono kultura, sport umetnost itd.tako vec ne moze.vrati stari ne mogu vise da podnesem ovo

15. ovaj redizajn najvise sluzi da nas otera odavde.nema podforuma nema poslednje aktivnih tema.jos ako search trazi samo definicije pa kako onda da koristimo forum.

16. Кајзен покушава да не усере сајт у сваком следећем потезу изазов (немогуће)

17. Udjem posle dužeg vremena, imam šta i da se vidim, previse moderno za sajt star preko 10+ god(nekako ne ide)... Jedino me teši pomisao da će možda da se obogati sadržaj, da se doda još nešto sem već postojećih defki.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.