Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
chevu uz duzno postovanje napusi se kurca, rekao sam “tu ubrajam i sebe” nabijem vas na kurac coravi bumeri citajte do kraja
Hahahah
Svet bi bio lepse mesto za civot kada bi svi vredjali ko plidolf
Najvise mrzim kad neko vidi da sam nesto napisao i to bukvalno izignorise ne bil me predstavio kao neko umisljenog debila
To radi i Cara, sad Chevu, ne znam stvarno sta je svrha
Pa nisi poentirao adekvatno jbt jok drugi su krivi
Classic reddit momenat na Vu
Na redditu bi za ovo dobio ban, hvala vukajliji na slobodi govora
Reddit modovi su likovi poput DrVuk pa zato
Dobrodošao je jedan LAPOT stare garniture ovde kako stvari stoje
Cek el to plidu bacio tezu sta bi trebalo se desi da neko sa redita predje ovde fazon nemamo kvalitet tamo se pravila znaju
Plidu bio sam ubedjen da se zaebavas sa svim tim hajpom oko redita
јбт ушо сам преко компа на вуку ово изгледа горе него икад је л се урадило нешто поводом овог одвратног дизајна
"vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD."
WebSiteOutlook | 20. Februar 2011.
Још ми чојк с моћима није обрисо дефинише :( Кајзене ЧУЈ МЕ!
Pazi tebe da čuje
redit je leglo drugosrbijanaca i belosvetskih libtarda, bolje da propadnemo
Pliduu mirise na ovo drugo, antitrampista antirujan antihrist, samo usa svecki poredak da se odrzi i da se uspe dovoljno dizela, ta vrsta miomirisa
Pazi tebe da čuje
;(
Andjus kritički pogled
Pomenu neko definicije na prethodnim stranama - alo raja, tik tok generacija koja ima memoriju akvarijumske ribice i pažnju dvogodišnjaka će da sedi i nešto da čita, važi.
Ovu deponiju ako će oživiš, možeš jedino na mrežama, fb za oldtajmere i tviter za mlađane generacije, recikliraj tamo fore i fazone odavde i piči. Napravi yt kanal, pogledaj šta je Boris iz Komarca uradio sa njegovom stranicom, kako je postavio standarde, probrao publiku itd.
mislim da bi trebalo SNIMITI DEFINICIJE i napraviti jućub kanal
imam ideju za storilajn malog kera zapravo