SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. može li mi neko dati broj mobilnog od profa, želim nešto da mu kažem.

2. The Prof - Zajebancije (1h i 30min)

3. Simicu eno trpaju svasta u definicije umoduj nejebaca

4. kako to da svaki novi nalog bude bastovan

Zato sto je daunovac koji nema pojma o trolovanju, i zato sto vristi autizam iz svega sto napise, bez obzira da li je ozbiljno ili ne?

5. može li mi neko dati broj mobilnog od profa, želim nešto da mu kažem.

Nije Prof ovde kriv, pustio je vodu da vukovi odu, al nije ulazio na Vukajliju uopste mjesecima, da je tu, vjerovatno bi ga opet pocistio

6. cenim mujin ozbiljan pristup problematici lol

7. подршка младом петничару додону чуј мене вуку додону у борби против шакала

8. Ja sam kreirao 70-ak definicija za 7 godina ucesca na sajtu
    вуче ти си дечко дебил и биполаран си марш са сајта саћу те банујем

9. Nije Prof ovde kriv, pustio je vodu da vukovi odu, al nije ulazio na Vukajliju uopste mjesecima, da je tu, vjerovatno bi ga opet pocistio

što odmah pretpostavljaš da ga želim napasti i da mu nešto opsujem? hteo da zovnem čoveka, da opet počisti dauna koji se hvali brojem napisanih definicija u 2024. godini, definicija koje više ne postoje.

10. Banovan do
    24.04.2297. 00:50 zbog
    Nažalost, autor ponavlja prekršaj koji ga je i odveo u, ko zna koji po redu, ban: otvara dupli profil i novu temu, potom postuje na temi “Podijeli sa Vukajlijašima” a u cilju zamazivanja očiju članova i moderacije glede sopstvene krivice. Tebra, verovatno bih te i odbanovao posle nekog vremena jer, realno, koga boli tuki…ali posle ovog danas - addio. Dolazak sa novih duplih - dezintegracija profila. E da - i sisaj kurac za svaki put kada sam morao da klikćem po Forumu i čistim tvoje debilizme, banujem tvoje duplake i generalno se tresem od blama od tvojih samolajkova na pobačaje od humora. Pozdrav.

11. Banovan do
    10.02.2296. 07:43 zbog
    Dupli autora dr.Vuk. Lajk svog originalnog naloga i hejt autora kamenofil. Ok.

12. 627 nemam sta s tobom da raspravljam, ulizivao si se svim modovima koji su ikada bili tu molio ih za odabir na defke koje si otkopavao sa groblja. glumis neki autoritet, a ne umes da sastavis ni defku. kako ne pomislis na higijenu od tolikog uvlacenja u rcma svima?

13. брате ја могу да будем банован евентуално за плагијат а ти ћеш бити банован јер си језив

14. вуче ти си дечко дебил и биполаран си марш са сајта саћу те банујем

ne znam ko je ovde jeziv i laik bi video da nesto s tobom nije u redu, spominjes naciste, vampire, mengela. jezivo

15. јбт и вука су провалили чим се појавио са дуплог чим је банован одма кад се појавио нови ретард знало се да је он

16. све о теби говоре разлози због који си банован језиви

17. Bila je ona prica kad djecak stalno govori "to je vuk, to je vuk", samo sto u ovoj verziji svaki put jeste stvarno vuk

18. казане чуј ме, умодуј ме само да елиминишем овог вука из историје вујаклије и пошаљем га на сметлиште историје у најдубљу рупу којој и припада

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.