SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. nadji mi jednog autora da nije imao dupli. ti si 627 taj hejter, zbog tebe me prof banovao samo zato sto sam otvorio novu temu sa duplog. jeziv si. glumis nekog pandura, zajebanog izbacivaca ne znam ni ja sta samo da lecis svoje komplekse.

2. Zašto ti je stalo da budeš negde gde te svi odbacuju? Nije trik pitanje

3. 627, mali mujo, mesni narezak i ti nisu svi. mesni narezak koji pise “govna" — svi su prilicni jadnici za cije misljenje me nije briga

hteo sam da se cujem sa Carom, Carom, Pliduom, Rojkenom i Fejdom.

4. нико те није бановао због мене него си банован због твог понашања и опет ћеш бити чињенице су чињенице волео би да проф обелодани мрежу твојих налога за самољубље и хејт

5. Тхе Проф pre 11 meseci

Da ostane zapisano u analima da je autor dr .Vuk jedna od najblamantnijih pojava koja je ikada obitavala na sajtu (dakle i pored Rasnijevog govneta, Maestrovog kurca i drugih afera), hejter, lajker, skandal-majstor, upozoravan, banovan pa ponovo upozorovan, trajnovan pa pomilovan jer je molio i sâm sa duplih a i drugima je manipulisao da mole za njega, lažov, totalno nekul tip i mali čovek.

ако некога мрзи да кликће на линкове

6. ljudi se menjaju. ne mozemo da uticemo na misljenje drugih. mene bas briga eto sto me Mujo mrzi. mržnja je unutrašnje osećanje, toksična emocija koja truje njega samog.

7. људи се мењају Вук аутор се не мења већ 8 година иако прича ту причу ео 8 година

8. banovan pa ponovo upozorovan, trajnovan pa pomilovan jer je molio i sâm sa duplih a i drugima je manipulisao da mole za njega, lažov, totalno nekul tip i mali čovek.

не уопште није вук прогутао касету и уопште не ради баш ово баш сад

9. nije tako 627. moje ucesce na Vuki nije bilo linearno kroz vreme. bilo je pikova tu i tamo. ti to pamti, to je tvoja preokupacija. uopste nemam nameru sa tobom da se ubedjujem.

10. šta imam reći za tebe kompleksašu nijedan i tebi sličnim dangubama, kojima je najveće životno zadovoljstvo banovanje Totalija, mene, Ejdusa i tako. jadno.

11. Meni ovaj nalog dodon kul od starta ne znam kako se doslo do ovoga

12. Iskr ako neko popije ban sta vec i dodje kul sa novog naloga koga bole kurci

Obj ako se sagleda dovoljno neko promeni javatar vec ga drugacije gledam, ko bacje sa ovom doris sto vejluje cim skloni barbu

13. trajnovan pa pomilovan jer je molio i sâm sa duplih a i drugima je manipulisao da mole za njega, lažov, totalno nekul tip i mali čovek.

14. Ček ček, zar nisu Nwa, Rojken, Vuk i onaj narkoman(zaboravio sam mu ime), bili najbolji drugari? Svi ste se ulizivali onom Fejdu, pa onda pupnjenje foruma daunovski frazama i kojekakvim sranjima, šta sam propustio ljudi

15. hahahahahaha 627 kad citira profa dozivljava orgazam, kao da citira nakog sa integritetom ili stvarno neko mudo a ne coveka kojeg su mesecima napusavali na forumu i koji je poklekao na sve zahteve: i da se banuje Edjus, i Totally i sve ostalo sto su ovi trazili.

16. вуче зашто улазиш са ТУРКОМ својим дуплим налогом нејасно заиста

17. опет ти кажем бићеш банован

18. Čim je Fejd otišao, odmah se počeli da se davite medjusobno hahaha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.