Koga odbanovati?

1. Stalno se provlaci da su neki autori nepravedno banovani - koga treba vratiti?

2. Jao haha kako nam se umiljava, te odabrane, te odbani...to ide u paketu uz redizajn loooool

1 ejdus
    2 zozo
    3 kurcofil

3. E da sta je sa profom ne javlja se nema ga od korova

4. Kamenofil - vređanje nije causus iustus već jedno 5-6 godina

Stratimir - po sopstvenom zahtevu drama queen banove ukinuti

5. haha odbanovan kurcofil i brat ejd lolololo

zozo33 al ne moras njega :)

6. Haha opasna fora ispala ovo sa prepiskom i cetom. Odbanuj kamenofila

7. e da ćoćali

https://vukajlija.com/recnik/autori/13906

obavez odban decka su vredjali i napusavali bez realne potrebe kao vid osvete je kacio kojekakve yt linkove cisto da bi prkosio, kojekakve cecine pesme i slicne nebitnoce

8. istina je da fali stratimir, mnogo je bolji bio trol od nekih drugih pojedinaca koji sada vršljaju forumom.

9. aj ne kmeci jbt stratislav dobrovoljno oco nije ga niko banovo

10. дај царо не агитуј за ћоћалија лик кад крене да спамује линкове на овој верзији прегореће кајзену генератор који покреће сајт

11. Jeste ujedno i povecati poziciju na guglu zbog linkovanja

Obj radio je dobro za sajt sa tehnicke strane

12. Caro najiskrenije pusi kurac zbog Totally Irrelevanta, jedva smo ga se rijesili, Profa smo napadali 2 godine da ga banuje i napusavali obojicu dok nije konacno poslusao, sad bi sve to da ponistis

13. Haha sisi ga mujo objektivno, da niste mejmuni ne bi se ni trigerovali na takve gluposti

14. Ovaj snime jebo mame kome god stigne - to je kul necemo se vredjamo ko se jos prima na to

Cocali kaci neke glupe linkove - profe banuj ga kmeee nemodz se vise ovako

15. Oj Pliduu, dopanuo muka. Kad su tebe dušmani i kojekakvi glancači austrougarskih glavića banovali, ja sam izašao na barikade. Nek se zna.

16. Niko ne sme da banuje plidua ko je taj

17. molim vlasnika da otvori temu "koga banovati?" jer imam nekoga u planu.

18. Он је Вечити.

Пресвијетла Срећна Порто, капијо земаљске среће, ваш одани рајетин, факир по имену др Вук, понизно је замолио да поднесем следећи шекајет часним сахиб-и улумима, нека им се снага узвиси:

> ako bi mogao da zamolis da me kaizen odbanuje necu se ponasati neprikladno obecavam ucinjena mi je velika nepravda obrisane su mi sve definicije

На 6. ребиулевел 1446.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.