Koga odbanovati?

1. Odban Vuka, trebamo više visokoeduciranih na sajtu.

2. Ne zbunjujte kaizena jebem vas u usta, odbanovan kamenofil, niko vise ne treba, ostali su svi banovani sa debelim razlozima

3. dEbEliM RazloZimA

aj mujo ne blamiraj se vise plz idi otvori neki svoj forum pa banuj ljude ko moron, jbt ako ne treba banovati onda ne treba banovati nikog, a ne ko pickice mI iMaMo nekA Svoja pRavila

4. jbt kakav mentalaćki sklop moras imas da te lik kapaciteta cocali natera da psujes majku profu dve godine nebil ga banovo

5. jos ovaj vrv nece ni izvaliti da je odbanovan, da ne pricam mu nije palo napamet dodje sa nekog duplog lol

6. Oh ne, Cara brani random daune i spamere, ko je ovo mogao da predvidi

7. aj mujo batali decko je odbanovan fejs it

8. https://vukajlija.com/recnik/autori/24907

e sada i ja imam totalija za trku. samo neka ga neko zovne, ja nemam način.

9. добро је л може кајзен д ми обрише па рецимо све дефке пошто не видим смисао ових дефки које имају скор 50 плуса и 150 минуса мислим кад је бал не је маскенбал

10. нема едита постова пу мајку ти, а свакако нема значки бенефита и то п ко би могао знам да му је то минут посла ајде кад се пре 5 год ниси цимао за ауторе иапуни ми једину жељу под капом небеском

11. ima značka benefita kako nema, morate hard rifreš i da očistite keš

12. sta lupa ovaj jebac, ovim potezom gayda samo dozvolio ovim mucenicima drugovukajlijaskim da pokazu kakva su beda

predlog: da se izbrisu rankovi i ovi brojevi defki, poeni i to da budemo svi pajsad

I S T I
    S
    T
    I

13. e da predlog za kolu mesajte ko spricer kace pravi bude puno lepse i pitkije

14. ovo trebalo ide na ranu tamo aj ga jebi NEMA EDITING POSTOVA NEMOJ SLUCAJNO TO DA SE UBACI

15. E da, sanjao sam da je JTU Stalkerov dupli, tj prethodni nadimak