Podeli sa Vukajlijašima

1. pusti to jovore nego daj raport kako bilo u grckama

2. Evo još da podijelim i ovo. Ista studija, ali je ovo uradio manus koji je dosta ozbiljniji AI.

https://manus.im/share/9OYwZUIVRz1eOg6IyT1UA7?replay=1

A na kraju nisam ni išao u Grčku nego u Budvu.
    I bilo dobro standardno. Kupao se malo na mogrenu, malo na havajima. Na slovenskoj nikako, jer se tamo izlijevaju oni kanali.
    Ali nije Budva više ko što je bila. Sad ima zgradurina i stranaca koliko oćeš i mnogo je mirnija nego ranije. Naših slabo da ima.
    Od Grčke smo odustali jer je predaleko i prekomplikovano, barem iz Banja Luke kad se ide.

3. ko od stranaca dolazi?

4. Arapi, Rusi, Izraelci... uglavnom.
    I ima dosta policije tamo.

5. Znači sranje. Vrv imaju tu nekretnine pa su domaći.

Sa strane je sig malo bolja situacija. Al obj da čujem da ide neko u cg je 1/50 i obično ima neku šemu

6. Zašto najkretenskije stvari moraju da budu i najzabavnije...
    https://www.youtube.com/shorts/taHGdFKemas

7. fake namesteno brt okrecu se jedni prema drugima sve vide sta se desava

8. Djeste pederi vi ne znate da se druzite bez mene
    Dje mi je onajxjovor da prokomentarisemo presudu hehe

9. Ау јеботе, ео га Плидуов клон Јовор, или Јоворов клон Плиду, крај је близу.

10. Sta li se ovo desilo s ljudima sto neumeju uopste da se nasale i to gotovo mladi na svim radnim mestima i medicinska sestra i konobarica i lekar, sve samo neko dobardan tako.Nekad su znali i kad idu u rat da ginu pa opet nisu sve tmurni i nasale se a sad ne dozivljavaju takve stvari pa opet hladni.Ja bi to nazvao znakom zadnjih vremena.Mozda sam targetiran i zbog toga sto ne pripadam tom svetu niti imam namere da pripadam.

11. Овакве клипове је најбоље качити на западњачким сајтовима, дакле Америчким.
    КАКВА ЈЕБЕНА ДЕПРЕСИЈА И УСАМЉЕНОСТ У СРБИЈИ?
    Еси ти прсо Мелк, пази лонли, депресд, бла бла. Фали још само аНксИознОсТ и све смо покрили.

12. А видео сам ово, аххааха

13. БОГОРОДИЧИНЕ ЗМИЈЕ НА ОСТРВУ КЕФАЛОНИЈА
    Сваког 15 августа када се у Грчкој прославља Успење Пресвете Богородице на острву Кефалонија у цркви Пресвете Богородице појављују се змије.
    Ове змије које на врху главе и на језику имају мали црни крст су отровнице.
    Занимљиво је да су змије наставиле да се појављују на празник Успења Пресвете Богородице и након што је Грчка црква прихватила нови календар, и празник спења померен за 13 дана раније.
    У источној области Кефалоније (острво у Јонском мору), недалеко од села Маркопуло, налази се мала црква посвећена Успењу Пресвете Богородице. Овде, већ током много година, једном годишње, на празник Успења Пресвете Богородице, дешава нешто необично: од Преображења се унутар и ван цркве појављују змије.
    Мештани их називају змијама Пресвете Богородице. Сваког дана се број змија повећава, а уочи Успења их има у читавој околини. Тих дана житељи села Маркопуло иду по долини на чијој се падини налази црква и скупљају змије, како би их принели Пресветој Богородици.
    Одакле ове змије долазе и где нестају после празника – то нико не зна. То је за све велика тајна.
    За време свеноћне службе, змије слободно пузе међу људима: по стасидијама, аналојама, не плашећи се никога.
    Ако вам змија уђе у пазух – не бојте се! Благодаћу Пресвете Владичице Богородице, змије вам неће ништа урадити. Узмите их у руке, и оне ће, буквално, лизати ваше палце.
    Заиста, за време службе догађају се невероватне ствари: змије као наруквице обавијају руке верника, пузе по икони Пресвете Богородице и Распећу, по хлепчићима спремљеним за литију…
    Змија може да допузи чак и на Јеванђеље.
    Змије, као представници животињског царства, празнују заједно са хришћанима, подсећајући нас на рајски врт, у коме су првостворени људи живели са животињама, у једној породици.
    По завршеном празнику, змије одлазе. Немачки научници су проучавали те змије, али нису могли да их сврстају ни у једну од познатих врста. Оне су сиве боје, танке. Нису дуже од једног метра, а кожа им је као сомот. На главама им је изображен крст, као и на врху језика. Ако се неке године змије не појаве, то је увек лош предзнак. Тако је било 1940. и 1953, када су на острву били јаки земљотреси

14. nasao sam je, zove se još i ZMIA porfirije
    https://media.pravoslavie.ru/344678.p.jpg?mtime=1597920316

i ne puzi već HRAMlje kapirash hnjo hnjo

15. Hoće neko pravi temu za eurobasket. Da se ne guram. Ili da nastavimo tradiciju da ja otvaram ko zadnjih desetak godina. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.