Podeli sa Vukajlijašima

1. Амери кад показују зубе дођу са калашом у школу и убију 20 невиних људи.

2. Nemodz skola da vaspita decu. To se radi kuci al prvo moras da vaspitas roditelje.

+1

Kakva bre uniforma, ili uniforme, koliko komada bi uopšte morao da kupiš tom detetu i koliko često, jer to se haba, cepa, uflekava tušem, prerasta...Mora objasniš tom svom detetu zašto patike od 200e nisu najvažnija stvar u životu, i da klince koji neće da se druže sa njim jer nema tene od 200e odjebe, a ako ga neko maltretira zbog toga da ga odalami pošteno.

3. Jako je važno klincima da se izraze na bilo koji način. Sećam se u srednjoj, skoro svi dečaci iz prehrambenih tehničara bili metalci LOL, svi upakovani u gnr i naravno ajronmejden majice + ostala prateća oprema, gutanje tableta itd. Kao kult. Kad se samo setim sebe u vojničkim pantalonama, fubu duksu i krem kačketu haha al tad mi to bilo negde važno. Jednom sam sećam se došao u školu u komplet teksas + plava majica sa kragnom + nekakve metalik skroz plave cvike i vrv mislio da je to kul, sutra mi je valjda nešto drugo bilo kul, ne znam. Treba se iskrindžovati na vreme, da te ne stigne kasnije u životu.

4. Па пази и дебили имају децу реално, и ти родитељи су такви патике одећа комплекси, поготово у овим београдовима и тако тим местима.

5. Mislim da uniforme mogu da stvore osecaj kod ucenika da su povlasceni isto kao sto stvaraju kod vojnika i policajaca osecaj specijalnosti iznad obicnih gradjana.

6. Haha ala tuče riba u minjaku dobila batina za sve pare lol

7. Tko na srcu ima feler, treba uvijek jesti celer.

Kažu braća 'Rvati.

8. Pa nije atomski mišu to sad kao što je nekad bilo. Nekad kad te neko maltretirao, lupiš mu šamar, pošibate se, pozovu roditelje na razgovor i to bude to. Sad za obično (čak slučajno) saplitanje drugog deteta u hodniku dobiješ niz sesija kod pedagoga i prete ti socijalnom službom (koja jedva čeka da ti dete otme).

Па пази и дебили имају децу реално, и ти родитељи су такви патике одећа комплекси, поготово у овим београдовима и тако тим местима.

Ovo vam je ustvari poenta, Da l' iko misli da ona Grozdanovićka sela da pogleda detetu domaći i da je boli čizmica šta je to njeno dete eventualno uradilo u školi.
    Kako bre dete da bude normalno kad mu majka na ivici onlyfun-s profila (možda ga i ima...)

9. kad mu majka na ivici onlyfun-s profila

Најјача изјава, а пази Гроздановићка има кинту, лако би она то ХЕНДЛОВАЛА

10. pa dobro moš misliti, ako ti dete maltretira grozdanovckin mali gledas nekako da se sprijateljite preko dece čemu heit

malo poseta privatni razgovor ovo ono a ne kmečanje odma jer ti dete popljuvali zbog nekih pijačarskih tika

11. :) ma ne govorim o tom klincu. I ne znam ko je, ali mi oni nekako referenca. A mog klinca prozivali u vrtiću kad je bio. I to patike neke skroz ok i marka i cena (ne sećam se tačno koje su bile) i ne više od 2 nedelje stare. U šoku sam bio.
    Ja bre pre 1. razreda OŠ nisam ni znao da postoje markirane patike. Bilo mi bitno samo da su udobne i što duže da mi izdrže za fudbal i trčanje po ulici. Na pamet mi nije bilo da gledam ko od drugara ima kakve patike.

12. Ja bre pre 1. razreda OŠ nisam ni znao da postoje markirane patike. Bilo mi bitno samo da su udobne i što duže da mi izdrže za fudbal i trčanje po ulici. Na pamet mi nije bilo da gledam ko od drugara ima kakve patike.

Па тако је било некад, ал у последњих 12 или 13 година се све променило, то што ти проживљаваш са твојим клињом је нова нормалност, тако је како је.

13. Ja bre pre 1. razreda OŠ nisam ni znao da postoje markirane patike

pa bile su one simod i još neke startas i one šangajke za fizičko lol
    https://pbs.twimg.com/media/Eau21N3XQAAf4u2.jpg

al čim se pojavila ova najk/ribok ekipa svi su počeli da gledaju ko ima kakve patike, air đonovi i slična sranja.
    Tad je trebala cela plata i jače da se izdvoji 100 dema za nabudž patike, danas pod acom šiptarem kupiš ovakve sa trećinom osnovne zarade. Doduše komunalije tad bile 10 maraka sad su bazični komunalni troškovi polovina minimalne zarade (šatro minimalne)

14. то што ти проживљаваш са твојим клињом је нова нормалност, тако је како је.

И то и желимо да променимо.

15. Не знам, једино да нас стрефе санкције Vol. 2 можда тад.

16. A jeiga drug iz odelenja bili peti šesti razred tako nešto kupili mu njegovi air max dvoiku i odma devojčurci počeli drugačije da ga gledaju a mislim da je već u drugom polugodištu dobio i prvo drkanje kad mu njegovi kupili kožnu bokser jaknu

17. To sa pijačarskim reobek/abbibas patikama i fuš fajerkom nisi mogao da dobiješ od strane tuđe ruke ženskog pola

18. ko zna šta je pepsi uzeo, vrv neke elesse fazon a žgadija znala samo za najk i asiks

19. Da ne pominjem sad čikago buls jaknu kojoj se skidaju rukavi a print posle trećeg pranja kreće da se odlepljuje

20. skoro bio na nekoj proslavi i skontam da znam konobara javim se čoveku reko desi, reko el me se sećaš kaže: DA TI SI UVEK IMAO DOBRE PATIKE

bilo me blam jbt al pazi ti šta on zapamtio. 90e su bile baš hard time

danas dobre patike vs 90e nebo i zemlja

odeš detetu uzmeš neke najkare adidaje za 30-40jura

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.