karaj vucelu

1. Нема везе иде неки болид а ла Вулин

C, dobio žvala ultimatum da se nacrta devetog u Moskvi, pošto je prethodno već bio izvrdao prošle godine. Ili pretprošle; u međuvremenu, poispadali još kojekakvi generali kroz prozore, ne znam da li je Prigožin nastradao pre ili posle te nesuđene posete. Žvalavi otišao u velikom stilu novim avionom, iznajavljivao koješta, no Trampela u fazonu - jebe mi se za tvojih par miliona bedo, toliko potrošim nedeljno na doručak. Viđećemo za Moskvu sad, ne sme oići nipošto.

2. Nije lose da ode cisto da se malo slusa kmecenja drugosrba lol, u politickom smislu i dalje bi bio u banani, mozda bi malo podigao sendvicarski rejting posle meseci i meseci negativnog trenda koji mu se desavaju jer se celoj srbiji gadi nato pakt.
    Ali ako odradi to opet se vraca na stare pozicije globalista gde bi jeo trostruka govna a kosto znamo oni imaju nekoliko spremnih varijanti da menjaju vucelu, ove marinike, savo manojlovic + svi ovi ostali zeleno levi...mogli bi im pokloniti više pažnje.

Mislim da nece ode, a ako bas ode to je jos jedan eggshot za njega. Kratkoročno bi ispo muda al dugorocno veca steta od koristi.

3. i nikada ne potceniti koliko je kostalo djindjarino brecanje na globaliste

4. Ја типујем да неће отићи, то сам реко и кад је најавио да одлази, а неће ме изненадити и неки телефонски позив извињења Путину.

5. pajz jbg bilo bi najnormalnije da ode bez obzira na sve, ne slavi se osvajanje 4 teritorije ukrajine vec pobeda nad jevro-fasistima

sto samo jasno pokazuje da je vucela globalisticki sorosevski isprdak, ko onda sto je sedeo u trecem redu iza tacija u Parizu ko poslednja fufa

6. ne znam el dode ide to bi trebalo da je završeno

7. 9 maj loznica mars na drinu rastu dojkice

8. Nemam želudac za njega već godinama, ali ovo zaista vredi - pitam se kako je ovima u studiju što sede, slušaju i klimaju glavom; možda on jadan jednim delom čak i veruje u sve ovo što izgovara

https://www.facebook.com/61573818697737/videos/1830236711166407

9. E da, pojavila se priča da je žvala pokušao da se ušunja tamo sa lažnom akreditacijom pod imenom Aleks Vuči, da su ga izvalili i pedalirali kako i dolikuje

https://www.facebook.com/urbano.sabac/videos/1400933047727794

Da li je tačno ne znam, ali poznavajući njega ne bi bilo čudno, a i predobra je priča.

10. Haha kakva lovacka prica, trampaleo pglu ne zna sa kinezarama

Nista lepse nece biti za gledanje nego kad krenu da se polivaju medjusobno

11. A lucic je iskren onoliko koliko mu treba za jucub kanal da raste. 10% protiv 90% za studente

12. Sarovic fejluje u zadnje vreme nema ga nigde, uapsio ga vucela perfidnije nego zunjaru

13. A ovo da je zvalaj nepozvan pokusao da se uvali kod trampalea ne cudi, nije to prvi blef. Vec smo imali onu epizodu sa rod blagojevicem, zatim majmun nije pozvan na inauguraciju, zatim su pokusali da predstave da su vucela i dacic osnovali organizaciju serbs for trump gde su morali brisu emisiju sa jućuba...

vucela je bajdenovsko/sorosevska fukara ofc da je dobio sut kartu

14. Ajd probamo ovako, da raščivijamo komplet situaciju:

- žvalavi ide na donatorsku večeru i spreman je da iskešira lovu na ruke, čoveku koji pre svega voli lovu

- oće selfi jedan realno, tri sekunde posla za tih par miliona, mož ga staviti u podrum da sedi, ne moraš ništa da razgovaraš sa njim, eventualno pružiš ruku i to se fotografiše. I neće žuti ni toliko. Dao bi žvala i više, nesumnjivo, al džabe kad žuti neće.

- i proba žvala da se falsifikuje, predsednik jbne evropske države, presedan čoveče

- izvaljuju ga, poniženje, klempe, izvode ga na neka tamo vratašca i šutiradu u dupe. Šteta što nemamo snimak svega toga.

15. Ne kapira mejmun da trampaleo trazi true lojaliste a ne preletače

16. Meni je skroz jasna ideja - Makron je nesumnjivo nešto dobio sad poslednji put, a litijum je i dalje u igri. Putinu je poslao patrijarha i irineja da izvide teren, Trampeli će iskešiati lovu i dati generalštab, ako bude moralo banuće i u Moskvu, zažmuriće Brisel na to...Medžutim jebavaju ga klinci u EU, žuti ga pedalirao natrag a kod Putinele ako ode ukopao se u Briselu dobrano, a od ovog ništa neće dobiti jer nije lud ni kejdžibi, a i ne treba mu realno više. Ono, kako god da okreneš ugasio je.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.