karaj vucelu

1. Ne može EU da podržava dalje apsolutnog diktatora i ispišava se po samoj sebi zarad njega

Može itekako, danas su onog blekrok merca nakon prvog neizglasavanja nakon par sati izglasali, zabranili su lepen, zabranili onog rumuna, zabranili afd, ursula vacine itd itd

Naslednica treceg rajha okad puklo u usa je ostao samo brisel. Tom se bogu ne treba moliti, odreko ga se i tramp i putinela

2. Jebo žvalu nek se dinsta lagano, Inter Barsa dvomeč apsolutno ludilo, i jedna i druga tekma.

3. bojkotujem fucu do daljnjeg, to mi je u ranku gledanja rijalitija

4. juce prico sa jednim studentom iz setnje sto idu ka Loznici, prica decko kako ima problema kuci sa dedom kako ga stalno opstruise i jede komunjarska govna

Idu cestom uglavnom ih pozdravljaju ali solidna nekolicina debila im pokazuju srednjaka i deru se. Žali se dečko kaže jel moguće da neko u tim godinama nama pokazuje srednji prst

e da i pripretio ovima sa filozofskog da ponesu transparent LAS VRBAS da ce im jebe mile majke ako ne bude prikazan tamo lol

5. Лудило текма нема шта, а на листи за 9. мај фале: Гадафи и Садам Хусеин.

6. И да, Башар ал-Асад.

7. E i znas sta se jos zalio decko, kaze mi smo pokrenuli te zborove prema gradjanima, sad ih ima 2k tamo u grupi za nase mesto ali tebra krenuli smo ceo dan niko od njih nije napravio objavu da su krenuli na put a samo par admina ima mogucnost da tamo postuje

bas je bio razocaran, kreno ja njemu neku spiku oko EU tima A i tima B lažne opozicije. Pogledao me ko debila i kaze jel ti mislis da ja to ne znam. Momak fazon 20 dina 2ga godina gradjevine

8. al legende su klinci, nema nista lepse nego provesti malo vremena u njihovom drustvu

lekovito bukv

9. Kažu da su klincima što maratonišu do Brisela ubacili nekakve debile da ih opstruišu, Dijana Hrka piše iz nekakvih proverenih izvora. Neka ih, barem klinci neće biti naivni nakon svega ovoga.

10. video sam i to

Sve te studentske misije prema eu su podmetačina i svaka je krenula iz ns gde je steciste proglasa. I ranije je onaj stav i svice isto jeo govna preko ns

sustinska percepcija jeste na bg univrzitetu, na kraju krajeva odatle je i pocelo preko fdu

11. najgore govno koje nam se desava jeste da neki n1 sve vreme zdusno prati srpski pokret a nemamo ni jednu nasu kuću koja bi to radila, sve do tacke dok cnn opet ne krene da pormovise svoje favorite parazitirajuci na studentima

ukratko to je njihova celokupna svrha, isto je i sa ovim eu turama

12. Kako god, prioritet je da se makne žvalavi izrod i sve ovo oko njega, ostalo kako napravimo. Mora bre iz bezumlja da se izađe i da se vidi šta su ovi sve ujebali i šta je sve od objekata nebezbedno, ne možemo previše da biramo nažalost.

13. prioritet je da se makne žvalavi izrod i sve ovo oko njega,

imali smo to vec sve isto 5okt

nije da ne treba ali to nikako ne moze da bude primarni cilj jer ce nas ovi skotovi ponovo izjebati. Zato su ga i pustili da toliko dugo jede govna... sve vreme je njihov igrac.
    I Slobu su mogli maknu kad su hteli i bombardovanje Srb umesto 99 da bude 92ge npr, da su hteli. Umesto toga sloba bio drzavnik godine tamo neke 95e posle dejtona bio pismejker.

14. E,a što je onaj Fico iz Slovačke ladno lik....ja mislio će ubace onog šabana Roberta De Nira do kraja,koji se i kod nas nešto preseravao(fol i on je možda Srbin,a kenjao po nama ko da nas je sve Ajhman motirao za gasovod)Mada ko zna?Trenutno sve je moguće,kolko vidim cela civilizacija puca po šavovima debelo,mrak nam opet kuca na vrata....

15. Шта пише овај Пунђул, какав је ово немушти језик?!?

16. cela prica je otisla na tanak teren al mora tako il pobednik il pokojnik pa ko ga jebe

al generalno odlicno ovaj nas narod i zivi kakvi smo sustinski. Po kvalitetu ćivota smo u top 10-12% ukupne svecke populacije. Naravno da ce vucela bude tamo neko mudo u Moskvaji ako se dokopa do kraja. Nije Srbija poslednja rupa na svirali A NIKAD NEĆE NI BITI lol

17. Jako mnogo se izdogađalo stvari u poslednjih 5 dana, žvala ispao magarac kod Trampa, klinci vide da je tanak i zahtevaju izbore, žvala vidi da su mu ostale dve stolice i oće u Moskvu, EU vidi koliko je sati i evo mu lupaju šljage čitav dan kojekakve Picule i ostali, baš su ga izvoštili. Tako da žvali ostala još samo RU i Putin koji ga ne mari, jer je Ukrajini dolovao oružje. Vamo u ćacilendu šaka jada bila za miting, vamo oće da mu hapse Dodika, u Ameriku više ne može ni sa lovom da beži, njemu tek kreću patnja i agonija.

18. Izbori u usa koliko god to nama delovalao nerealno okrenuli neku drugu politiku. To ćemo tek videti u prespektivi jer i oni su otisli u duboku kurcinu. Kapital se preselio u Kinu i to je novi centar sveta. Dominiraju u svim aspektima. Što je usa bila pre 50 dina to su oni sad.

Ne postoje vise dve stolice, sad imas usa eu i rusija stolicu a žvalojzije ostao na ovoj eu soroševskoj listi preko koje i prodavao oruzje ukrima.

da ne jedem govna dalje dosta je kompleksnije od toga

19. *a imas i kinu, indiju, bukv svet je postao multipolaran a eu klasična banan republjik

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.