karaj vucelu

1. A jbg ikstrim situacije zahtevaju ikstrim govnarenje. Lepo, opet autogol.

2. Хахахааххахахахахаха, колко пребедан овај транспарент, још виси на некој тврђави ко реклама.

3. Brt fašizam nacizam, kako bre olako bacaju te pojmove veze s vezom nema, majke mi ali stvarno eo ne znam stvarno kako ih nije sramota bar za ovo elementarno

4. I dokle bre više serem im seusta

5. Slobine komunjare Versaj za ove

6. sve seve u pravu ovi joksmovici su 1/1 caciji

7. Jeste u pravu, slažem se. Ali svejedno jede govna. Imala je ona svakakvih izjava i previše se petlja tamo gdje joj nije mjesto.

8. Jok, dobro je ovo. Tovar magare dok su mu noge u blatu

9. A šta bi Jovo s onim da neprijateljevu kritiku ne treba tako lako ignorisati? :)
    Na stranu to što je Seve izgubila svaki umni kredibilitet kad je nakon onog baje na jahti dozvolila da je kreše ciganin... i još dete da joj napravi.

10. u principu je tačno, ali u ovom slučaju sam biased protiv severine, i donekle slab na Jovanu, bez obzira na sve :)

11. jovore koje je tvoje misljenje o j jeremic kao ribi?

12. jako loše, ne sviđa mi se

13. Ne sumnjam ja da je ona možda luda u krevetu (u pozitivnom smislu), kao što je i inače opičena, ali da mi je neka riba - nije, i da je moj tip - nije.

14. Ja sam uvijek bio više slab tipa na gotičarke, ili ove prepičke kao Anica Dobra, ili i Joksimovićka (iako je ona vjerovatno lošija od Jeremićke u krevetu), na tako te neke elegantne, prefinjene, a ne na ove što ugrađuju silikone, splavaruše, kamenjarke i ostale tog tipa.

15. De bre ova joksimovic ti samo napirlitana, kabi je osisao na ćelavo i skino šminku izgledala bi ko štakor, klasik šalteruša na budžetu

lozi te taj vajb da se osecas nesigurno pa ceniš ovu dok bi jeremicku masno taslačio jer je ganjferka

16. I ja malo kenjam, a i ti. Čuj Joksimovićka kao štakor, daj uozbilji se. Uvijek bila vrh riba.

17. Realno Severina živi totalni rokenrol, lepa, zgodna, popularna, hardkor degenjanje na jahti, optužbe da je uzimala koks, brak sa daleko mlađim Cigom Srbinom, rodila mu dete, podržava srpsku omladinu na sav glas...Ne znam šta da mislim :D

18. ma jok, to ti samo sređeno za nastup i kenjažu šminka efekti
    https://static.kurir.rs/api/v3/images/688/1376/949865?ts=2019-04-30T08:18:17

izgleda ko retard bukv

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.