karaj vucelu

1. Jbga... volio bi makar da se pokaže neka slabost, da se vidi da ne mogu više ni nakrast kao ranije.

2. biće pičvajza to je sig jer sekta zna samo da krade i laže

3. da ce sns proglasi pobedu bez obzira na rezultat

Podrazumeva se

biće pičvajza to je sig jer sekta zna samo da krade i laže

I bitno da se reaguje. Jebo izbore, unapred su izgubljeni, bitno je da nalete na jako tvrdo i da ljudi naviknu na suprotstavljanje, u suprotnom, pokrašće jedno po jedno.

4. Jovo brate, živiš u državi koju je (izmedju ostalih) pravio Alija Izetbegović. U jednom od intervjua, čovek rekao 'Bosna će po SVAKU CENU biti nezavisna' (izvini za izostanak jekavice).
    Šta znači svaka cena? Šta znači 10, 100, 1000, milion ubijenih tvojih ljudi, ako dobiješ ono što ti je bio cilj i na kraju još ispadneš junak?
    Račak, briljantno izvedena policijska akcija, na našu žalost, nezavršena do kraja, pa su mogli Voker i drugari da preboje farbom u boju koju žele.
    A pominjati Bibliju (prvi deo verovatno), koja je pisana nakon Hrista, u kontekstu odbrane aktivnosti Jevreja protiv svih ostalih u cilju dobijanja države, je presmešno.

5. lol, fazon u bibliji je zapisano pa sad možemo da genocidašimo do mile volje dok ostatak zapadne planete volšebno počeo da boli kurac za demokratiju i ljucka prava po ko zna koji put. Nema sorošoida žena u crnom, evropejaca i ostalih degenerika da kažu "a" oko ovoga svi ostali mutavi

6. U Bibliji ima raznih tumačenja, ja samo nastojim biti oprezan, to je sve. Po meni antisemitizam nije hrišćanski. A naravno da niko nije nedodirljiv, svi su podložni kritici, pa i Jevreji.

Ali jedno je kritika, a drugo mržnja i antagonizam, a to drugo neću da podržim.
    Čak i da nemaju posebnu ulogu u Bibliji, dovoljno su oni trpili diskriminacije i genocida kroz istoriju.

A takođe su kroz naučnike, umjetnike, itd. dali mnogo više baštini čovječanstva nego što bi se očekivalo za taj broj stanovnika.

Evo i kod nas na primjer Danilo Kiš, jel njemu šta fali? Oskar Davičo, šta ćemo s njim?
    Ili u svijetu: Albert Ajnštajn, Franc Kafka, itd...

Mogao bi do sutra da nabrajam.

Talentovan narod, koji drži do sebe, svoje tradicije, i međusobno se pomažu. Logično da će biti uspiješni i da će ih zbog toga mnogi mrziti. Ali ja u toj mržnji neću da učestvujem. Kritikovati mogu njihove vojne akcije, ali da mrzim neću.

7. Kritikovati mogu njihove vojne akcije, ali da mrzim neću.

kritikovati genocidaše nije mržnja već činjenično stanje na terenu

ješe su najveća govna planete u ranku sa nacistima
    *stim da su nacisti to radili otvoreno dok ovi to rade perfidno

8. A što se tiče Izetbegovića, on je oduvijek bio kreten, to je opšte poznato.
    Ja samo nastojim da dajem "benefit of doubt" kad su u pitanju neke konkretne stvari, jer se osjećam ja kao konj, da optužujem narod neki, bez jakih i konkretnih dokaza, da je pucao sam na sebe, i ubijao svoje ljude.

Tipa, kad bi posmatrao iz neutralne pozicije, ja sam Zemljanin i dođem na Mars, i tamo na Marsu ratuju dva naroda. I narod A tvrdi da ih je narod B napao i napravio neki masakr, a narod B tvrdi da je narod A to izmislio i sam pobio svoje ljude da bi dobio podršku naroda C.

Ja bi bio skloniji tu da vjerujem narodu A, jer smatram da je mnogo čudovišnije napraviti neki masakr prema svojim ljudima nego prema neprijatelju.

Mislim i jedno i drugo je zločin, ali da bi mogao svoje ubijat moraš biti poseban monstrum.
    To bi bio baš podao čin.

9. Ja sam rekao da mogu kritikovati, ali da neću da mrzim.

I takođe, hrišćani se NE SLAŽU sa većinom današnjih Jevreja po pitanju religije, jer su Jevreji većinski odbacili Isusa i Novi Zavjet.

Ali hrišćani ne mrze i imaju poštovanje prema Jevrejskom narodu zbog njegove uloge, između ostalog i u nastanku samog hrišćanstva.

Za početak i sam Isus je rođen kao Jevrej.

10. Ako se dokaže za Markale, beyond reasonable doubt, da su to oni uradili sami sebi, onda ću vjerovati.

11. To je dokazano vec, isto ko i za srebrenicu

12. Dokazano da u iraku nije bilo oruzja za masovno, ovaj povod u izraelu lsto bio svesno zrtvovanje zarad javnog mjenja, isto i 9.11

Potpis zlikovaca je uvek isti i rezultat takodje

13. АЋЕ БУДЕ ХАПШЕЊА САД ЈБТ

14. hehe veceras ćacizentacija sa šiptarijom u tirani lol, rama pozovi svog drugara da geldate zajedno tekmu pa da ti vrati revans gospocki u leskovcu

ipak pravimo evropsko zajedno red je da se pokazete

15. Brate to ko da sam mu se ja posrao nasred dnevne sobe i rekao mu obilazi, ignoriši. C, za ovo danas treba da gori ćacilend bukvalno.

16. skinuli su transparent skontali da prave kontraefekat

ko ne skače taj je naci kakvi retardi boktejebo, kopiraju sve što stignu al treba im vremena spori su jbg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.