karaj acu siptara

1. o tome pricamo jelte, o zatvoru i kazni za sve ono sto je uradio? to da se razvlaci?
    ili da ga besimo na terazijama?

2. nije bio problem sa tim da sloba fasuje adekvatno. fasovo je. jel nije dobar primer da cim izgubis vlast da te siknu u zatvor i odatle da ne izadjes nikad?

problem je sto niko oko njega nije fasovao. jer smo bili zauzeti fasovanjem slobe, to skrece puno paznje da oni koji treba fasuju ne fasuju. o tome pricam.
    simboli na smetliste istorije. sledbenici u zatvor.
    jbg, morate biti svesni da je vucic simbol.

3. ne treba dozvoliti njegovima da ga ubiju simbolicno kako bi se izvukli. ne.

4. pricamo o srpskim sudovim i tuzilastvu a ne haskim govnima

5. i... nemojte misliti da ne znam kako se osecate prema zvali. i ja se isto osecam, ali sam dovoljno daleko da me nije prcao u mozak da osecam tu mrznju.

ta vasa osecanja, mrznju, to sto vrlo lagano moze da skrene pogled, to ce pacovi da iskoriste da se izvuku. tako se to radi.

6. pricamo o srpskim sudovim i tuzilastvu

onom sto je SNS postavljao zadnjih 20 god? treba godine to da se procisti pre nego sto moze bilo sta da se uradi.

ako bas mora, jedino, jeeeedino sto ce (EDIT: mozda, vrv ne tako efikasno kao lagano otkrivanje svega onima koji su ga podrzavali) da radi, je uza zid i ko causesku. na brzinu. ne zatvori ne procesi, ne institucije, vojni sud, kriv si, uza zid.

al, meni to nije pravda. ne znam.

7. ako to sudstvo ne rasformiras onda dzaba zvalu menjas

8. A sudstvo je cia-bia, prodace zvalu sutra odnosno nisu primarno zvalini igraci

9. ne sme da ostane ni trunka sumnje. primer

pricamo o srpskim sudovim i tuzilastvu a ne haskim govnima

po meni... bolje je truljenje. kad se pohapse vucicevici i ostala govna, i novine postanu slobodne, da se onda narod informise redom o sranjima koja su radjena. da se sa razlogom blati simbol, kao sto je on gadjao govnima sve ostale evo vec 20 god, bez razloga.

on je to radio. tako je napravio kult o sebi (oni prethodni su govna). mora to da se ispravi u narodu, ne da se prekine samo.

10. Кажу да су она разбијена кола заправо кола секташа који су ту дошли да се бију, и да кола нису имала таблице.

11. redom... mali, sapici, vucicevici, kumovi, braca, sve sline jedan po jedan, u novinama sta je krao, kako se bogatio i kako zaglavljuje zatvor. da ni jedan od njih nema izgovor "pa gazda mi tako naredio".
    jel, naredio ti vucic da budes slina?

nema toga. vucic ce da sedi ko prepodobna paraskeva dok svako ko se koristio ne zaglavi zatvor zbog svoje krivice, da niko ziv nema izgovor "tako mi naredili", koji ce naravno, zakonski vaziti, ako je onaj iza njega osudjen za sve to. mrsukurac.

12. jel me kapirate, sto simboli ne smeju samo da se ugase? mora se iskoreni kult diktatorstva, ne diktator.
    ne da smaknes milosevica da ostane dacic i SPS jos 40 god.
    treba svakog cacija ko ne zavrsi zatvor da bude sramota kad mu neko pomene da bio clan SNS, da ostane stigma jebena, da boli. narod obican.

ovaj rad:
    https://youtu.be/FNcxj54qtyk?t=81

13. Ајде јебала вас дебата ко шта треба да ради, дајте мало истражите по нету неке инфо о протестима, 10 месеци понављате ко, кад и зашто треба да иде у бајбокану.

14. celte zasto djilas nikad nije uhapse i nije najebo niko od zutih de ti to nama objasni

15. Па другари се не хапсе.

16. Само да вас подсетим да Борис Тадић слободно хода овом земљом.

17. A moz i zasto zuti nisu procesuirali kleptokrate 90ih.

18. pa o tome vam pricam sve vreme. zato sto su sklanjani simboli, a nisu stigmatizovani oni sto se koristili o njih.

19. U tužilaštvu i pravosuđu je cela poenta Celte, ako oni ne rade, džaba policija žandarmerija itd. Šta da hapse bilo koga kad će ovi da ih puste. Moraju da se očiste i da krenu da pakuju u zatvore, moraju oni da ojačaju i deluju.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.