karaj acu siptara

1. Е видео сам ово за Карлеушу, па могли су бољи ауто да јој нађу за евакуацију, можда и кобре да пошаљу.

2. Ali

RASPANDRKAČO

HAHAHA

3. А има код Шаровића на ИГ клип, народ наватао неког ћаци батинаша који је био опремљен пајсером(?!), и мало га лупили по глави и предали мурији, па што га нисте мало „преваспитали”??

4. pajz ti pod kojim uslovima se odrzavao taj cert

https://x.com/i/status/1956457079830360160

5. ja ne znam sta ovi retardi misle od 1 septembra da će bude, koliko moras budes glup da tripujes normalnost ovde i dalje, inflacija jede sve zivo, kurve i miljarderi odrođeni od ril lajfa.

Svelo se bukv da krezavci i žgadija žive haj lajf dok ostatak treba aplaudira i glođe pacova. Sve je Savo kikincki lepo rekao.

6. Лицимури, такое!

7. Caro, opet neki defetizam zavladao na redditu a jucer bilo bas napeto i euforicno. Kakvo je stanje sad, ovaj n1 koji imam da ispratim protest kurcu ne vrijedi ove cnn pudlice samo pricaju o ubacenim elementima. Jasno mi je da se isti tempo ne moze odrzavati danima jer je jucer prekjucer bio pakao ali kazu da je danas tanko bas

8. Ali i murija se pogubila poprilično. Čemu uostalom sav ovaj performans kad eto ljudi opet tu sutra, prekosutra...

https://www.facebook.com/urbano.sabac/videos/1780567075999781

9. pliduu reditovci su glupe levicarske fufice koji olicenje planetarnog zla vide samo i iskljucivo u žvalavom

Kakvo je stanje sad

isto vec 9 meseci sa tendencijom rasta

10. Ја не могу да отворим овај Царин Твитер, каже за 18+ је.

11. Ali i murija se pogubila poprilično

samo nemoj u jednu kolonu na muriju nikad nigde, osim ako se desi situacija 100:1 pa onda očistiš. AL tad se i murija povlači.

12. 30k je ovo plaćeno samo zato jer botuje, a ima zakazano bukv do kraja septembra, ne mora ni da nastupa biće naplaćeno

13. У што оток колена.

14. jebali mu maike milosne blokaderi morace brufenče da radi

15. kakve leđende, ja ovde vidim samo studentariju koja produbljuje krizu i održava pravi kurs svemu ovome

https://x.com/i/status/1956467776044122298

ko zna sta se mesetari u pozadini, vidim navijackih frakcija kojekave koje bukv ne znas el su obrazac ponasanja ili zvalavi poslao da unose haos. Sad je tanka linija dal je narod toliko ispizdeo da pravi sranja ili se to namerno gura u prvi plan da se razjebu protesti.
    luda kuća bukv

16. isto i za ns ono pre dva dana, dodju ljudi razjebu prostorije kartela svi u fazonu to je namesteno, a ako ne urade nista dodje melk i kenja kako ne vredi gandijevski.

polupano sve na max svako u svakom vidi službu

17. Brt jedino što je još važno u celoj ovoj priči je da ljudi def. neće stati. Sinoć su pokušali da slome, i evo ih dokumentovani i obelodanjeni na sva zvona koliko danas, ko je naredio, ko je izvršio...Ajd to, nego masa ljudi napolju. U ŠA bilo triput više ljudi nego sinoć, nigde ni jednog sektaša da brani prostorije, u fazonu zajebi sine ovo. BG gori, Niš takođe, Valjevo (sutra će milion ljudi da se sjati tamo). I svesni su svi bukvalno da će to da traje u nedogled, neće skloniti ljude sa ulica, neće splasnuti.

18. Zamisli onog debilka iz Priboja što je navikao da maltretira čitavu okolinu godinama, čitava zemlja ga gleda, čita šta je radio i čiji je sin, gde živi...I obećano mu da će da pati. Jebigičica.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.